Ysense (Clixsense) Ödemeleri

Başlatan bilge8408, 09 Ağustos 2011, 17:42:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

paragelsinde

bol kazançlar herkese bilge hocam ref işlemi ne oldu..

bilge8408

Alıntı yapılan: demre - 19 Ekim 2014, 21:36:53
bol kazançlar herkese bilge hocam ref işlemi ne oldu..

demre;

Ref işleminin olması için hali hazırda bir 6-7 ay daha var. Ben şimdilik bir nabız yokladım. Uzun vadede daha somut bir fikirle açıklamasını yapacağım. Yalnız kafamda netleşen birşey var. Onun bilgisini verebilirim;
Takım reklamını kim yaparsa ilk sene premium komisyonunu kendisi alacak. Bu da demek oluyor ki bu işi yapacaklar için de belli bir kişi sayısı sınırı koyacağım. Şimdilik reklam vermeyi ben düşündüğüm için sorun yok.
Örneğe gelirsek, reklamla gelen veya takıma dahil olmak isteyen her üye önce premium alacak ve bu komisyonlar reklamı yapana gelecek. Daha sonra ben belli bir sırayla bu üyeleri alt alta yerleştireceğim. Belki kişi o sene komisyon alamayacak ama en azından altında 1 premium üye olacak. Sonuçta hepsinin üst üyesi ben olacağım için, 2. premium üyeyi diğer premium üyenin altına rahatlıkla yerleştirebileceğim. Ayrıca, ilk sene komisyon alınmayacağı için, takımı daha cazip kılmak için her level için 2'den fazla premium üye şartı getirebilirim.  Tabi böyle olunca ilerleme de yavaş olacak. Yavaş da olsa bu ilerlemenin olması için düzenli ve sürekli reklam şart.

Arkadaşlar düşündükçe, aklıma bir sürü şey geliyor. Mümkün mertebe ara sıra bunları sizinle paylaşıp görüşlerinizi alacağım.

voldemort

Ödemen hayırlı olsun Bekeli  :)

Coulers79

- Clixsense de bizi görecek mi?

illisionist

clixsense ödeme günlerinde değişiklik mi yaptı, pazartesi ödenmesi gereken param hala ödenmedi  ???
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

nukhet

Ödemeniz hayırlı olsun lacrymosa :)

rota26

Ödemen hayırlı olsun lacrymos  :)

Coulers79

Tebrikler LacryMosa. 

HeadSh0t

Hayırlı olsun @LacryMosa.