Ysense (Clixsense) Ödemeleri

Başlatan bilge8408, 09 Ağustos 2011, 17:42:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

messli

hayırlı olsun @volkanaydinli  abi :) payza gelmiş clixse geri gelebilirim refinden üye olucam zaman haber ederim :) Bol kazançlar.

smbllr424

clix ödemelere bitcoin ekleyecekti,
içerdeki para kalmıştı öyle son durum nedir bilen var mı?

messli

BTC yok şuan Payza Eklendi diye Biliyorum tangocard var onun yerine Payza Geldiyse Geri Dönerim Clixse :D @smbllr424

volkanaydinli

Teşekkürler, Payza eklendi, eklenir eklenmez ödeme yaptı.

smbllr424

Alıntı yapılan: messli - 16 Şubat 2017, 16:53:56
BTC yok şuan Payza Eklendi diye Biliyorum tangocard var onun yerine Payza Geldiyse Geri Dönerim Clixse :D @smbllr424
@messli teşekkürler,
payza kaldırılmıştı tekrar geldiginide bilmiyordum
payzadan ceviririz artık btc ye

Nathan47

Hayırlı işler, kazancınız bol olsun :y
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

chngrlp

@smbllr424
bitcoin olarak alabilirsiniz.
Snapcardı şu şekilde kullanabilirsiniz ben öyle yapıyorum.
önce Snapcard sitesine üye oluyoruz
https://www.snapcard.io/
kayıt olurken telefon no'su istiyor ;onay mesajı geliyor ;onaylanıyor 1 defaya mahsus.
Sonra clixsense hesabınızda en az 10 dolar olmak zorunda.
Clixsense ödeme alma işlemcisini tango card olarak seçiyorsunuz kaydediyorsunuz.Tango carda üye olmanıza gerek yok.Sadece clixsense kayıtta lazım.Parayı çekerken tango card snapcarda 10-15-20 dolar kaçlık bitcoin olarak çekeceksek snapcard ile çek diyorsunuz.Tango card yada ön ödemeli card'a çek demeyin kartımız olmadığı için.Bitcoin ile almak istiyosanız öyle bitcoin hesabını seçin.2 secenek çıkıyor çünkü.Yani Snapcard bitcoin ile al diyeceksiniz.
Para ödenince Snapcard'a bitcoin olarak geliyor.Bitcoin'i bir yerde bozdurmak kalıyor.İsterseniz koinim sitesinde, isterseniz local bitcoin sitesinde yada nereyi isterseniz oraya transfer seçeneği seçip adresi yazıp yolluyorsuz ve bozduruyorsunuz.Snapcard bir bitcoin sitesi.Clixsensede son yapılan değişikle snapcard yerine wyre seçeneği çıkıyor ancak yukarıdaki snapcard ayarlarını yapıp 10 dolar ve üzeri olunca çekim talebinde bulunun para snapcarda geliyor sorun yok.Bana aynen geldi.

smbllr424

@chngrlp sagolun hocam ilginiz için
haberim yoktu içerde 10 usd vardı
payza geri gelmiş hazır payza varken oraya cekip forumdada degiştirmek niyetim

koray4316

haluk