Ysense (Clixsense) Ödemeleri

Başlatan bilge8408, 09 Ağustos 2011, 17:42:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Oh be içim rahatladı valla :D Kaç gündür nerelerdesiniz @ikose :PP Kırıldınız gittiniz bir daha da foruma gelmeyeceksiniz diye düşünmeye başladım artık o derece yani :DD Mesaj attım ona da cevap gelmedi nedense :P

ikose

Alıntı yapılan: silver - 01 Haziran 2015, 16:41:43
Oh be içim rahatladı valla :D Kaç gündür nerelerdesiniz @ikose :PP Kırıldınız gittiniz bir daha da foruma gelmeyeceksiniz diye düşünmeye başladım artık o derece yani :DD Mesaj attım ona da cevap gelmedi nedense :P
ne olduğunu anlamadığım için cevap vermedim sonra burayı görünce
buradan bahsettiğini anladım.. cevabı buraya yazmış olayım, mesaj kutun dolmasın dedim :g

silver

Alıntı yapılan: ikose - 01 Haziran 2015, 17:26:33
ne olduğunu anlamadığım için cevap vermedim sonra burayı görünce
buradan bahsettiğini anladım.. cevabı buraya yazmış olayım, mesaj kutun dolmasın dedim :g
Çok düşüncelisiniz @ikose :) Bu arada özel değilse ne iş yaptığınızı sorabilir miyim? İşler yoğun dediğiniz için merak ettim :)

capaxa

ikose

Ödemen hayırlı olsun capaxa :)

Buda benden  :y Destek veren arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimle  (a)  (spk)

silver

Hayırlı olsun @capaxa ve @ikose :) Artık yarışmacılar değişmiş sanırım @abcb :D Kimi tutuyorsunuz diye sormayacağım biliyorum çünkü :PP

Coulers79

Aylardır imgur.com ile paylaşılan hiç bir ödemeyi göremiyorum, acep nedendir?

silver

Alıntı yapılan: Coulers79 - 01 Haziran 2015, 23:25:41
Aylardır imgur.com ile paylaşılan hiç bir ödemeyi göremiyorum, acep nedendir?
Herkesin tebrik etme yöntemi de bir başka oluyor galiba :D

illisionist

5-10 dakikada gelen ödeme :)

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

abcb

Hatunum, Capaxa, İllisionist ödemeleriniz hayırlı olsun  :)

Alıntı yapılan: silver - 01 Haziran 2015, 23:22:29
Artık yarışmacılar değişmiş sanırım @abcb :D Kimi tutuyorsunuz diye sormayacağım biliyorum çünkü :PP

Yarışmacılar arasında İkosem varsa tek geçerim  8)