Euro-pinata (SCAM)

Başlatan bekeli, 08 Şubat 2013, 16:00:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Teşekkürler, boşa deneyecektim yoksa.. :)

arshi

Durduk yere hesabıma 5 euro eklenmiş ???
Hani bana denk gelmez ya, jackpottur contesttir bir şeye mi çarptık acaba diye forumun sağına soluna biraz baktım ama öyle bir şey de göremedim.
Adminin beni çok sevmiş olabileceği gerçeğini bi tarafa bırakırsak :P üye olanlar bi balanceleri kontrol etsin bence, size de çıkabilir :g

djsugar

Alıntı yapılan: Arshi - 06 Nisan 2013, 00:54:19
Hani bana denk gelmez ya, jackpottur contesttir bir şeye mi çarptık acaba diye forumun sağına soluna biraz baktım ama öyle bir şey de göremedim.
Adminin beni çok sevmiş olabileceği gerçeğini bi tarafa bırakırsak :P üye olanlar bi balanceleri kontrol etsin bence, size de çıkabilir :g
admin sizi sevmiş hocam :D

tolgacan86

3 gündür beklediğim €5 ödemeyi sana mı gönderdi ne yaptı :P

Ne ballısın ya, hep mi seni bulur böyle şeyler arkadaş niye biri bana yanlışlıkla $100 felan atmazki :P

arshi

Alıntı yapılan: djsugar - 06 Nisan 2013, 00:58:27
admin sizi sevmiş hocam :D
Forumda adminin avatarı görünce tedirgin olmadım desem yalan olur :P

Alıntı yapılan: Tolga Can - 06 Nisan 2013, 01:02:33
3 gündür beklediğim €5 ödemeyi sana mı gönderdi ne yaptı :P

Ne ballısın ya, hep mi seni bulur böyle şeyler arkadaş niye biri bana yanlışlıkla $100 felan atmazki :P
O zaman mesele yok. Havadan gelen 5 euroyu kabul edemezdim zaten :P Bir taşla iki kuş vurdum şimdi :D

enderege

Alıntı yapılan: Arshi - 06 Nisan 2013, 00:54:19

Admin seni rüyasında görmüştür. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Alıntı yapılan: enderege - 06 Nisan 2013, 01:33:21
Admin seni rüyasında görmüştür. :)

Nasıl korkuttu kimbilir zavallı Admini  (d) :D

tolgacan86

admin halen ödüyor mu? 1 hafta oldu neredeyse halen pendingte bekliyorum..

tolgacan86

Admin ticketada cevap atmış, şu anda parasal sıkıntıları olduğunu ama bunu aşmak için çabaladığını ve hergün eskiden yeniye doğru ödeme yaptığını belirtmiş.. Sıramızı beklemeye devam edeceğiz artık..

matrix

Selam dostum Ben Europinatadaki OnurX :) Ödemen hayırlı olsun.Bu sitenin admini bence iyi biri umarım site uzun ömürlü olacak.Dediklerimizden sonra sanırım %40 a düşürmüş standartları ayrıca 3 dolara düşürmüş doğum günü olduğu için :D  Ödemen hayırlı olsun tekrar bol kazançlar :)