Help us Locate These Retail Stores on a Map! (b2) doğrular

Başlatan arnutwowew, 19 Şubat 2013, 19:39:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

yaaaa zaten liste liste değilki ya bunun cevabı ne mesela ? :P

Business Name:    Payless: The Place On 47th Street
Street Address:    37134 47th Street East
{{name}} shares a building with other stores
34.556657
çayımı alıp geliyorum :)

arshi

İşte eksik olanları neredeyse tamamlamıştım, "kaydet"e basamadan "katlet"e bastım :'(

abcb

Bugün yeterince hazıra konduğum için uğraşamıyorum seninle Benjamin  (d)
Vicdanım kaldırmıyor  :g
Zor tutuyorum kendimi, şaşkın Benjamin  :D

hakanatik01

sağolsın benjamin:) görev yerime dönüyorum ben görev beklemez :) burada olunca muhabbet ederken görev yapılmıyor en güzeli ziyaretçi olmak teşekkürler liste için :)

Not:Uğraştırma beni listeyi güncelledin mi konuya gelip Güncel diye mesaj yaz bari :P :P  :g

arshi

Geçen seferde ben hazıra konmuştum zaten. Senin listenden gereksizleri ayıklayıp bunlara %100 liste diye itekledim :D :D :D

Liste böyle kalacak artık, hakkaten moralim bozuldu sayfa kapanınca (d) %90 lık olsun bu sefer.

Liste tammış zaten, 100 tane olmuş. :)

lovablegs

teşekkürler arkadaşlar emeğinize sağlık proda 5 ledik clixdede bonus alıp bırakıcam artık gündüzede kalır galiba birazcık :)

Congrats! You have met the minimum
requirements for today's checklist.
$0.0931Your current bonus for today will be:

arshi

Tebrikler lovablegs :)

**

0 Ziyaretçi

Hakan ve sidekick i mortingen :D
Gene geldi münasebetsizler (d)

hakanatik01

Ben değildim ben yeni geldim dizi bakıyorum :) ama ziyaretçilerle ne alıp veremediğin var merak ettim doğrusu :P  :D :D neyse 2.bölümü izleyecem Spartacus 3.sezonda gelmiş bu dizide bitmiyecek herhalde :) 1de son dedik 2.sezon geldi 2.sezon son dedik 3 geldi :) ayde kolayg ele o ziyaretçi ben değilim bilgin olsun :D

buda ziyaretçilere kıyak olsun :) Arshi gibi izayretçi karşıtı değilm ben gelsinler başımızla beraber :P 70 tane listeden yaptınızmı gerisini yes-no basın gidin atılmadan ty hard for work :D

arshi

Ziyaretçilere ben bakmıyorum o abcd nin uzmanlık alanı, ben sidekickle ikinize ayar oluyorum. :D :D

hakanatik01

Ayarın kaymış  ozaman ne ayar oluyon :P sidekickte benim :P
Hayde gittim ben bu diziyide pek sevmiyom adamı komplekse sokuyor ille vücüt yaptırcaklar banada :) kolay gele sizlere

Edit:Sevgili ziyaretçi arkadaşlarımız eğer listeye rağmen atılırsanız foruma üye olup maille Arshiye ulaşıp zararınızın teminine gidebilirsiniz;