NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilimadam

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Nisan 2013, 12:05:44
Teşekkür ederim ben yakaldım bugünkü süprizi :)  19saniyelik reklam 0.05 değerinde :) diğer mesajıda ben yazayım ödeme alıp EMS depaylaşanlara 0,50 de var :)

If you post all your payment proofs in emoneyspace (ems) forum we will add 0.50$ to your account balance. This extra promo will valid until the end of Month May.To receive 0.50$ you must send your topic link via support ticket to us then we will add your 0.50$.

Evet sizin de belirttiğiniz gibi, tüm ödeme kanıtlarınızı ems (emoneyspace) forumunda paylaşıp, konu linkini de "support ticket" aracılığıyla bize gönderdiğiniz zaman "account balance"ınıza 0.50$ ekliyoruz.

Ayrıca 3 gün boyunca reklam paketlerimizde büyük indirim var.

1000 micro PTC reklam (2 saniyelik) fiyatı 0.30$ (eski fiyat 0.50$)
1000 mini PTC reklam (5 saniyelik) fiyatı 0.60$ (eski fiyat 1$)
1000 semi PTC reklam (15 saniyelik) fiyatı 3$ (eski fiyat 5$)

Bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Bu indirim 11 Nisan saat 19:00'a kadar geçerlidir.

ýrmakk

Bende yakaladım sürpriz reklamı :) 0,05$

tolgacan86

@bilimadam, bazı reklamları 2 kere tıklamak zorunda kaldım, ilkinde reklamın parası yatmadı ve reklam pasif konuma geçmedi.. Totalde 3 reklama 2 şer kere tıkladım bilgin olsun ;)

bilimadam

Alıntı yapılan: Tolga Can - 08 Nisan 2013, 17:42:21
@bilimadam, bazı reklamları 2 kere tıklamak zorunda kaldım, ilkinde reklamın parası yatmadı ve reklam pasif konuma geçmedi.. Totalde 3 reklama 2 şer kere tıkladım bilgin olsun ;)

O durum bizden kaynaklanmıyor. O durum buxhost ile ilgili. Bux sitelerinde görülebilen genel bir sorun.

bilimadam

Dün gece yarısı itibariyle buxhost sunucusu ile ilgili ufak bir sorun vardı, sunucu ile alakalı olarak sitemize birkaç saatliğine girilemiyordu, o sorun halledildi. Herkese bol kazançlar.

ýrmakk

Alıntı yapılan: bilimadam - 09 Nisan 2013, 10:03:53
Dün gece yarısı itibariyle buxhost sunucusu ile ilgili ufak bir sorun vardı, sunucu ile alakalı olarak sitemize birkaç saatliğine girilemiyordu, o sorun halledildi. Herkese bol kazançlar.

Açıldı site. şimdi online olabildim. Reklam vermiştim site için boşa gidecek diye korktum ama neyseki uzun sürmedi. :)

bilimadam

Alıntı yapılan: ırmakk - 09 Nisan 2013, 11:27:52
Açıldı site. şimdi online olabildim. Reklam vermiştim site için boşa gidecek diye korktum ama neyseki uzun sürmedi. :)

Evet, her ne kadar sorun bizden kaynaklanmasa da geçici rahatsızlık için özür dileriz.

bilimadam

Sitemiz adına oylarınızın devamını bekliyoruz.

bilimadam

Tüm gelirkapısı üyelerini sitemize bekliyoruz.

bilimadam

Sıralamada sizlerin oylarıyla yükselmeye devam ediyoruz. İlk 100 site arasına girmemize sadece 13 basamak kaldı. Oy vermeye devam ederseniz seviniriz.

Bu arada bugün Nisan Ayı'nın 2. Sürpriz Reklam Günü'nü düzenledik. Üyeliğini yükselten (upgrade yapan) tüm üyelerimiz saat 21:00'a kadar 0.05$ değerindeki Sürpriz Reklamlar'a tıklayabilir. Herkese bol kazançlar.