NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Irmak Hn, cevap vermiş zaten, evet EMS açılmıyor.

bilimadam

Bu sorunu ilettiğiniz için teşekkürler. Ben de şimdi baktım ems sayfası açılmıyor hem reklama tıklandığında hem de banner'a tıklandığında. Buradaki linkten girmeye çalıştım, buradan da girmiyor. Zannediyorum ems ile ilgili geçici bir sorun bu.

hakanatik01

Şimdi sorun oluştu sanırım EMS'de; ben siteden reklamlarla oyumu kullanabilimiştim .,Last click   Today, 12:25 ;) günde 1 defa veriliyor değilmi yoksa ara ara bakayım oy için ben genelde sitedeki reklamınızdan oy veriyorum

bilimadam

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Nisan 2013, 17:26:14
Şimdi sorun oluştu sanırım EMS'de; ben siteden reklamlarla oyumu kullanabilimiştim .,Last click   Today, 12:25 ;) günde 1 defa veriliyor değilmi yoksa ara ara bakayım oy için ben genelde sitedeki reklamınızdan oy veriyorum

Oylarınız için teşekkürler. Evet zannediyorum sorun bugün oluştu. Bu arada sorunuza gelirsek, evet reklamlar günde 1 kez gösteriliyor. Ancak "log off" yaptıktan sonra reklamlar kısmında aynı reklamı tekrar görebilirsiniz.

bilimadam

Bugün Nisan Ayı'nın 5. Sürpriz Reklam Günü. Daha fazla kazanç için kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Bol kazançlar.

Ayrıca, oylarınızın devamını bekliyor, tüm gelirkapısı üyelerini sitemize davet ediyoruz.

hakanatik01

bonuslar için teşekkürler ;)
Tebrikler ilk 100'e de az kalmış ben tıklarken 101.sıradaydık :)

abcb

Teşekkürler Bilimadam  :)
Ems yine hata veriyor  (d)

bilimadam

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Nisan 2013, 14:33:27
bonuslar için teşekkürler ;)
Tebrikler ilk 100'e de az kalmış ben tıklarken 101.sıradaydık :)

Rica ederim. Oylarınız için teşekkürler.

Alıntı yapılan: abcb - 30 Nisan 2013, 15:30:26
Teşekkürler Bilimadam  :)
Ems yine hata veriyor  (d)

Rica ederim. Ems, şu an hata vermiyor. Gönül rahatlığıyla oy verebilirsiniz :)

abcb

Alıntı yapılan: bilimadam - 30 Nisan 2013, 18:16:25
Rica ederim. Ems, şu an hata vermiyor. Gönül rahatlığıyla oy verebilirsiniz :)

+1  :)

bilimadam

Bu arada Tolga Can, sizi tebrik ediyorum. 30 refe ulaştınız ve 2$'lık ödülümüzü kazandınız. Tebrikler :) Darısı 250 ref ödülü kazanmaya :)

Reflerinizin kalıcı ve aktif olması için onları upgrade için ikna etmenizi öneririz. Bol kazançlar.