NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilimadam

3 refiniz upgrade yaptığında 5$ anında hesabınızda.  :)

bilimadam

Bugün Mayıs Ayı'nın 2. Sürpriz Reklam Günü. Daha fazla kazanç için kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Sürpriz Reklam Günü'nden ve daha birçok kazanç olanağından faydalanmak için NJoy2earn'de upgrade yapmanızı öneririz.

Her 3 upgrade yapan refiniz için hesabınıza 5$ ekliyoruz. Herkese bol kazançlar.

ýrmakk

Alıntı yapılan: bilimadam - 13 Mayıs 2013, 11:29:31
Bugün Mayıs Ayı'nın 2. Sürpriz Reklam Günü. Daha fazla kazanç için kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Sürpriz Reklam Günü'nden ve daha birçok kazanç olanağından faydalanmak için NJoy2earn'de upgrade yapmanızı öneririz.

Her 3 upgrade yapan refiniz için hesabınıza 5$ ekliyoruz. Herkese bol kazançlar.

Hatırlatma için tşkler bilimadam. UPG ref sayısı 3'e mi indi ? ???

bilimadam

Alıntı yapılan: ırmakk - 13 Mayıs 2013, 12:26:51
Hatırlatma için tşkler bilimadam. UPG ref sayısı 3'e mi indi ? ???

Rica ederim ırmakk. Evet, kampanya için upgrade yapması gereken ref sayısı 3'e indi. Çünkü önceden de duyurusunu yaptığımız gibi, 3 Aylık Basic Üyelik fiyatları 1 Mayıs 2013 itibariyle 15$ oldu.

bilimadam

Bugün sitemiz NJoy2earn 3. Ayı'nı da tamamladı ve yoluna emin adımlarla devam ediyor. Sizden ricamız eğer sitemize ref getirirseniz onların upgrade yapmasını sağlamanız. Çünkü NJoy2earn'de upgrade yapanlar yüksek miktarda kazanç sağlayabilir. Özellikle Intermediate, Mega ve NJoy Ultra üyeliğe sahip olanlar çok yüksek miktarda para kazanabilir.

Ayrıca upgrade yapan her 3 refiniz için hesabınıza 5$ ekliyoruz. Gelirkapısındaki ırmakk arkadaşımız hem çok çalışarak hem de sizlerin desteğiyle 1 ayda 12.50$ kazandı, hem de sadece 5 Basic refe sahip olarak. Sizlerin de çok iyi bildiği üzere PTC işinde sadece 5 refle ayda 12.50$ kazanmak hiç de kolay bir iş değildir. Bu arkadaşlarımızın üyelikleri daha da yüksek olsaydı bu rakam sadece 5 refle 150$ aylık kazanca da yükselebilirdi.

NJoy2earn'deki kazanç sistemini incelemek için sizi bir kez daha NJoy2earn forumundaki bu konuyu  daha ayrıntılı bir şekilde incelemeye davet ediyor ve herkese bol kazançlar diliyorum.

hakanatik01

Hayırlı olsun nice aylara

bilimadam

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Mayıs 2013, 21:59:24
Hayırlı olsun nice aylara

Teşekkür ederim, hep beraber daha nice aylara ve yıllara.

ýrmakk

Hayırlı olsun Adminim nice aylara yıllara inşallah.. Sitenize en başında önyargı ile bakmıştım bunun için şuan çok pişmanım.
Siteniz gerçekten iyi gidiyor. 6 aylık basic üyeliği 9$ olarak almıştım. Daha 1. ayında kara geçirdi. ve daha 5 ay sürecek yatırımım.  Destek olan tüm forumdaşlarıma teşekkür ediyroum darısı sizlere.
Alıntı yapılan: bilimadam - 14 Mayıs 2013, 20:32:38
Bu arkadaşlarımızın üyelikleri daha da yüksek olsaydı bu rakam sadece 5 refle 150$ aylık kazanca da yükselebilirdi.
Hımmmm. Bunu daha önce söyleyecektin :g  kısmetse Ekimden sonra düşünüyorum. Biraz Ref bulabilirsem fena olmaz o zamana kadar.

bilimadam

Alıntı yapılan: ırmakk - 15 Mayıs 2013, 08:53:44
Hayırlı olsun Adminim nice aylara yıllara inşallah.. Sitenize en başında önyargı ile bakmıştım bunun için şuan çok pişmanım.
Siteniz gerçekten iyi gidiyor. 6 aylık basic üyeliği 9$ olarak almıştım. Daha 1. ayında kara geçirdi. ve daha 5 ay sürecek yatırımım.  Destek olan tüm forumdaşlarıma teşekkür ediyroum darısı sizlere.Hımmmm. Bunu daha önce söyleyecektin :g  kısmetse Ekimden sonra düşünüyorum. Biraz Ref bulabilirsem fena olmaz o zamana kadar.

Teşekkür ederim ırmakk, hep beraber daha nice aylara ve yıllara inşallah. Bizim sana tavsiyemiz eğer upgrade yapan 3 refin daha olursa, kazancını daha da artırmak için hesabını Intermediate ya da daha yukarı bir üyeliğe yükseltmen. Bol kazançlar diliyorum.

fraghera

DR sayımda evelkigün gece  ile dün gece arasında -2 şeklinde bir değişiklik var.

Nasıl olabiliyor. Aklım almadı  :S