NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Gr8buxun admini İspanyol, yanlış hatırlamıyorsam da adı Marco gibi birşeydi
O sitenin bizim forumda tanıtımını yaptığım zaman öyleydi  :) 

ricci

bilimadam yabancı bir ortaktan bahsediyordu muhtemelen yabancı ortağı odur o zaman, ama bunun pis kokularla pek bi alakası olduğun sanmıyorum :)

FilmsizKalma

gr8bux hala ödeme yapmıyormu? ne oldu ricci senin sorunun ne idi gr8bux ile??

ElisaMcCline

Daha önceki site için de bilimadam (çok net ve ortak alanda olmasa bile) bu ortaklıktan bahsetmişti.
Sonuçta bilimadam' ın kim olduğu konusunda bir fikriniz olmasa da, gr8 i düşünerek kafanızda daha net birşeyler canlanabilir.

Kendi adıma, benzer sitelerle zaten ilgilenmediğim için, benim bu konuda bir düşüncem yok.
Ama iyi ya da kötü, bir fikri olanlar için de açıkça gr8 de de yazmışlar zaten.. Herkes kendi değerlendirmesini yapabilir...

ricci

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 28 Şubat 2013, 01:10:47
gr8bux hala ödeme yapmıyormu? ne oldu ricci senin sorunun ne idi gr8bux ile??

benim bi sorunum yok filmsizkalma :) ben tarafsızım bu konuda, richman pis kokular geldiğin söylemiş :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ricci - 28 Şubat 2013, 01:19:00
benim bi sorunum yok filmsizkalma :) ben tarafsızım bu konuda, richman pis kokular geldiğin söylemiş :)
Eveet isimleri karıştırmışım :-[

bilimadam

Evet yabancı ortağım gr8-bux sitesinin sahibi. Ortağım İspanyol, adı da Pedro.

Alıntı yapılan: richman - 27 Şubat 2013, 21:29:11
Gr-8bux'un sahibi sizsiniz demekki
  sitesinin üstünde kardeş site olduğnuzu gösteren üçgen işareti ve sitelerinizin ismi var.

Açıkcası burnuma hiç hoş kokular gelmiyor.  ???

Sevgili richman, burnunuza neden hoş kokular gelmediğini söyler misiniz? Pedro'yu tam 1 yıldır tanıyorum ve kendisi çok dürüst ve güvenilir bir insandır. Her zaman üyelerine ödemelerini yapmış ve yapmakta olan biridir. Gerektiğinde sitesindeki üyeleri mağdur etmemek için cebinden para ödeyen bir insandır.

Kendisi gr8-bux sitesini kapatacağını aylar öncesinden belirtmiş bir kişidir. Şu an gr8-bux sitesinden hiçbir geliri olmamasına rağmen üyelerinin ödemelerini hiç aksatmadan yapmakta. Hem de bu ödemeleri tamamen kendi cebinden karşılamaktadır. Size soruyorum bu piyasada kaç kişi sitesini kapatacağını aylar önceden belirtir ve ödemelerini halen daha yapmaya devam eder?

Sitemiz NJoy2earn için yorum yapmanız için öncelikle sitemize üye olup sitemizi kendiniz tecrübe etmelisiniz. Rica ediyorum bizzat kendiniz tecrübe etmeden sitemizi ya da şahsımızı kötüleyen sözlerde bulunmayınız.

fkork

ortam gerilmiş..:) ehe uhu şey, bilim adam;

sitenizde gelirkapısı üyelerine özel bi statü verseniz? hani müdür bizim tanıdık falan diyebilmek için...

richman

Alıntı yapılan: ricci - 28 Şubat 2013, 01:19:00

Böyle bir durum varsa neden bizden sakladı ??? Ben yeni görmedim göreli oldu biraz ama geç yazdım. gr-8bux ödeme yapmıyor sanırım sitenin ödeme kanıtları kısmına baktığımızda. ? Ve paypalda ispanyol bir isim yazmıyor son ödeme kanıtında GR8-BUX diye geçiyor isim. Ve 3-4$ larla upgrade yapılan bir sitede ortaklık mantıklımı tartışılır  :g

Alıntı yapılan: bilimadam - 28 Şubat 2013, 14:40:59
Evet yabancı ortağım gr8-bux sitesinin sahibi. Ortağım İspanyol, adı da Pedro.

Sevgili richman, burnunuza neden hoş kokular gelmediğini söyler misiniz? Pedro'yu tam 1 yıldır tanıyorum ve kendisi çok dürüst ve güvenilir bir insandır. Her zaman üyelerine ödemelerini yapmış ve yapmakta olan biridir. Gerektiğinde sitesindeki üyeleri mağdur etmemek için cebinden para ödeyen bir insandır.

Kendisi gr8-bux sitesini kapatacağını aylar öncesinden belirtmiş bir kişidir. Şu an gr8-bux sitesinden hiçbir geliri olmamasına rağmen üyelerinin ödemelerini hiç aksatmadan yapmakta. Hem de bu ödemeleri tamamen kendi cebinden karşılamaktadır. Size soruyorum bu piyasada kaç kişi sitesini kapatacağını aylar önceden belirtir ve ödemelerini halen daha yapmaya devam eder?

Sitemiz NJoy2earn için yorum yapmanız için öncelikle sitemize üye olup sitemizi kendiniz tecrübe etmelisiniz. Rica ediyorum bizzat kendiniz tecrübe etmeden sitemizi ya da şahsımızı kötüleyen sözlerde bulunmayınız.

Ben sizi kötüleyen sözler görmedim. Sadece fikrimi beyan ettim. Bu ortaklığı sonradan kendimiz gördük sizin açıklamanız sanırım daha doğru olurdu. Ve neden hiç bir geliri olmayan siteye ortak oldunuz ?

ýrmakk

Alıntı yapılan: fkork - 28 Şubat 2013, 15:02:09
ortam gerilmiş..:) ehe uhu şey, bilim adam;

sitenizde gelirkapısı üyelerine özel bi statü verseniz? hani müdür bizim tanıdık falan diyebilmek için...

:D tabi tabii