NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilimadam

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Haziran 2013, 22:27:19
Zor bir kural gibi geldi bana da ref bulup onlara üyelik aldıracam sonra onlarında ref bulup üyelik aldırmaları gerekki paralrını kurtarıp kara geçsinler  heleki reflerim tanıdık olucaksa ;

tanımıyorsamda neye göre adama üyelik aldıracam oda sorun olur gibi geldi neyse hayırlısı bakalım daha çok saadet zinciri gibi anladım ben olayı :)

Bir nevi piramit sistem gibi evet, ama bizimki ufak piramit. Yani başka siteler gibi 5 üye getirin, 8 üye getirin, 10 üye getirin demiyoruz. Üye bulmak zor olduğu için bu uygulamayı yaptık zaten. Sizin için işi kolaylaştırmak için de sadece 2 ref bulma şartı koyduk, yetmedi bir de bu paraları kazanmak için 100 tane reklama tıklamayın diye neredeyse yok denecek kadar az reklama tıklamanızı sağladık (Basic, Intermediate günde 3 reklam, Mega 5 reklam, NJoy Ultra 14 reklam).

Yani onlarca ya da yüzlerce ref getirmektense sadece 2 yatırımcı ref getirmenizi bekliyoruz hepsi bu. Üyelik aldığınız zaman zaten kar etmiş olacaksınız. Yabancıların bir lafı vardır "No pain no gain" diye. Biraz çaba sarf etmek gerekiyor hepsi bu. Ben de bir zamanlar reklamlara tıklarken başka bir site için tam 15 tane yatırımcı bulmuştum, site sağlam olunca ve siz de defalarca ödeme alınca işler daha da kolaylaşıyor. İnsanları ikna etmek biraz da sizin çalışmanıza, çabanıza bakıyor açıkçası. Yoksa ayda 2000 reklama tıklatıp 2$ veren siteler var tabi ki her yerde, hem de hiç koşul aramıyorlar. Biz sizin için para kazanmayı daha kolay hale getirmeye çalışıyoruz ama bunun için sizin de biraz çaba sarf etmeniz gerekiyor. Ben 2 tane upgraded ref getirmek istemiyorum ya da uğraşmak istemiyorum derseniz, elbette saygıyla karşılarım.

Bu arada standard üyelerimiz için bu kural geçerli değil. Standard üyelerimiz 2 upgraded refi olmadan da ödeme talep edebilirler.

nouma26

Verilen sozler biraz degisti sanirim.0.08 sabit kazanc garantisi vardi.benim icin fwzla bir miktar kalmadi ama alt uyem hakan a haksizlik oldu bence.....

hakanatik01

Beni karıştırmayın :P ben eğlencelik tıklıyorum :) ki parayı alma garantisi veriyor zararım yok kar olmazsa olmaz bu durumda :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: bilimadam - 18 Haziran 2013, 22:59:19
Yani onlarca ya da yüzlerce ref getirmektense sadece 2 yatırımcı ref getirmenizi bekliyoruz hepsi bu.
Bilimadam öncelikle hayırlı olsun. Ancak zor bir sistem getirmişsiniz.  Site için reklam verdiğimde gelen reflerimden hiçbiri Upgrade yapmadı 1 tanesi bile. Sağolsun forumdan arkadaşlarım Upgrade yaptılar. Yani reklam vererek gelen reflerin Upgrade yapmasını beklemek çok yanlış bunu benim reflerim yapmadığı için demiyorum sonuçta tanımadığımız insanlar bilemeyizki? Mesela  Diyelimki 2 yatırımcı arkadaşımı getirdim ben onlar Upgrade yaptı ama onlarında ödeme alabilmesi için 2 şer tane Upgrade yapan üyeye ihtiyacı olacak..... ve gidecek böyle. Bence zor bir sistem Ben hala benim durumum ne olacak onu bile çözemedim. Ben yatırımımı fazlasıyla çıkardım Ekim ayına kadar sürecek basic üyeliğim ve Ekim ayına kadar basic üyeliği devam edecek olan 6 refim var. Şimdi benim ve en az 2 refimin yeniden veya daha yüksek bir üyelik mi almamız gerekiyor. Ben anlamadım açıkası durumumu. Bu sistemin kolay kolay da ilerleyeceğini düşünmüyorum. Birde insanlar bu site sistemi değiştirdiğine göre acaba SCAM olma yoluna mı girdi diye düşünebilir. Biz sizi tanıyoruz ama Dünyadaki herkes tanımıyor tanıyamazda.  Bu sistemi getirmek yerinde standart üyelerin günlük kazancını 0,03$-0,04$ kadar çıkartsanız daha iyi olabilirdi (kanaatindeyim) Umarım hayırlısı olur Bilimadam.

hakanatik01

@ırmakk'la aynı görüşlerdeyim ve sistem yapılacaksa yeni üyeleri kapsamalıydı gelen ona göre gelirdi .Biranda yapılan değişiklikler kafalarda her zaman "Acaba" sorusunu oluşturur :) sistemin getirdiğinden benim anladığım ben kurtulayım da gerisi ne olursa olsun umrumda değil gibi oluyor;Tam anlamıyla saadet zinciri ;

2 ref bulduğumu düşünün üyelik almazlarsa ki  birde benimle aynı üyelikten alıcaklar (ulti alan birinin işi daha da zor bu durumda) refi olan adamla olmayan adam neden aynı üyeliği alıcak [ref bulalaım reklam verelim riske girelim ama gelen adam üyelik alırmı haydi diyelim en ucuzundan aldık ben 2 kişiyi riske attım bile bunlarda diyelim enderege ve elisahoca olsun ;eeee onlarıda kurtarmalıyız onlarda 2'şerden 4 üyeyi riske atmalı bunlarda ırmakk,abcb,ikose,Arshi olsun mesela eee ama bunların bu durumda zarar etmelerini istemeyeceğimize göre 8 yeni upgrade alacak üye lazım bize; 1 taş attım kuyuya geldi yardı 8 kişinin kafasını :) Altta kalanın canı çıksın mantığında bir sistem bu...1-2-4-8-16-32-64.... gideceğine göre sistemin yürümesi bana zor geliyor umarım dilediğiniz gibi olur ;)

bir diğer konuda ;
siteye çekme işi bize ait üyelik yükselttirme işide bize ait olucak ve 12$ bir paket için karım 9$ olucaksa ben şahsım adına uğraşmam açıkcası vereceğim reklamı bile karşılamaycaktır bana getireceği kar büyük ihtimalle benden veto bu kurala :) nouma hoca için tıklarıma devam o bırakalım derse de bıraktım gitti :)

bilimadam

Arkadaşlar, sizlerden gelen eleştirileri anlıyorum ancak her iki taraf için de makul bir yol bulmaya çalışıyoruz. Pekala o zaman sizlerden gelen fikirleri dinliyoruz, bir an için site yönettiğinizi düşünün ve hem kendi kazancınız hem de üyelerinizin kazancını sağlayabileceğiniz önerilerinizi bekliyoruz (Standard üyelere günlük 0.03-0.04$ verebilirsiniz önerisi haricinde.)

Şu ana kadar yaklaşık 15 standard üyeye ödeme yaptık ve hiçbirisi de bizi şaşırtmadı, parayı aldılar ve gittiler. O yüzden standard üyelere belirli miktardan fazla para vermek haricindeki tüm önerilerinizi bekliyoruz. Ufak bir hatırlatma: Şu an dünyanın en büyük PTC sitesi Neobux, standard üyelerine günde 0.004$ veriyor (reklamverenlerin verdiği reklamlar hariç).

Eleştiri elbette ki çok önemli, bu sayede hatalarımızı görüyoruz ancak bir fikir ortaya koymak eleştiriden daha zordur takdir edersiniz ki. O yüzden fikirlerinizi bekliyorum.

bekeli

Alıntı yapılan: bilimadam - 19 Haziran 2013, 10:26:15
Arkadaşlar, sizlerden gelen eleştirileri anlıyorum ancak her iki taraf için de makul bir yol bulmaya çalışıyoruz. Pekala o zaman sizlerden gelen fikirleri dinliyoruz, bir an için site yönettiğinizi düşünün ve hem kendi kazancınız hem de üyelerinizin kazancını sağlayabileceğiniz önerilerinizi bekliyoruz (Standard üyelere günlük 0.03-0.04$ verebilirsiniz önerisi haricinde.)

Şu ana kadar yaklaşık 15 standard üyeye ödeme yaptık ve hiçbirisi de bizi şaşırtmadı, parayı aldılar ve gittiler. O yüzden standard üyelere belirli miktardan fazla para vermek haricindeki tüm önerilerinizi bekliyoruz. Ufak bir hatırlatma: Şu an dünyanın en büyük PTC sitesi Neobux, standard üyelerine günde 0.004$ veriyor (reklamverenlerin verdiği reklamlar hariç).

Eleştiri elbette ki çok önemli, bu sayede hatalarımızı görüyoruz ancak bir fikir ortaya koymak eleştiriden daha zordur takdir edersiniz ki. O yüzden fikirlerinizi bekliyorum.

Neobux kadar üyeniz olsun siz de o kadar verin.
Neobux ilk çıktığında ne kadar veriyordu, biliyor musunuz?
Neobux ile kendi sitenizi kıyaslayamazsınız.
Kıyaslayabilmeniz için önce onun seviyesine çıkmanız lazım..
Bu şekilde bir yere varılamayacağını siteyi ilk açtığınızda da belirtmiştim.
İnş. beni yanıltır, büyük bir PTC sitesi olursunuz..

bilimadam

Alıntı yapılan: bekeli - 19 Haziran 2013, 10:29:26
Neobux kadar üyeniz olsun siz de o kadar verin.
Neobux ilk çıktığında ne kadar veriyordu, biliyor musunuz?
Neobux ile kendi sitenizi kıyaslayamazsınız.
Kıyaslayabilmeniz için önce onun seviyesine çıkmanız lazım..
Bu şekilde bir yere varılamayacağını siteyi ilk açtığınızda da belirtmiştim.
İnş. beni yanıltır, büyük bir PTC sitesi olursunuz..

Bir fikriniz var mı yeni bir sistem oluşturmak ile ilgili?

bekeli

Alıntı yapılan: bilimadam - 19 Haziran 2013, 10:30:22
Bir fikriniz var mı yeni bir sistem oluşturmak ile ilgili?

Belirli bir seviyeye ulaşıncaya kadar belli bir miktarı gözden çıkarmalısınız.
Tüm PTC adminleri işe başladıklarında kendilerince gözden çıkardıkları bir miktar vardır.
Üye sayısının artmasını başka şekilde sağlayamazsınız.
Sonrası kendiliğinden gelecektir. Üye sayınız arttığında reklam vereniniz de artacaktır. Standart üyeler için de yeterince kazanç olacaktır.
Ama siz baştan kabul etmiyorsunuz günlük kazancın artırılmasını.
Ayrıca estağfirullah, sizler benden çok daha tecrübelisiniz.
Çoğu sitede üye birisi olarak işin bana göresi bu.

Bir arkadaşımızın refi olarak üye olmuştum ve üye olmakla bırakmam bir oldu.
Şaka gibi bir resim vardı reklam sayfasında. Sadece 1 tane reklam vardı.
Hangi standart üye ref edinmeden ve kazanç sağlamadan üyelik yükseltirki.
Ona göre güvenmediği bir siteye neden yatırım yapsın.
Güvenmesi için biraz zaman geçirmesi lazım ama maalesef 1 reklam ile günlük tıklama yapacağını zannetmiyorum.
Ben size güveniyorum ve üyelik yükselttim diyelim getirdiğim standart refler tıklayacak mı? Hayır.
Siz de bu taraftan bakın. Sadece admin gözüyle bakarak, masraf yapmadan, başlangıçta dağıtacağınız belli bir miktarı gözden çıkarmadan çok zor bu işler. Tabi bana göre..

ýrmakk

Alıntı yapılan: bekeli - 19 Haziran 2013, 10:37:22
Hangi standart üye ref edinmeden ve kazanç sağlamadan üyelik yükseltirki.
Ona göre güvenmediği bir siteye neden yatırım yapsın.
Kesinlikle katılıyorum.
Ayrıca Bilimadam standart üyeler bizi şaşırtmadı ödeme alınca gitttiler dediniz. standart üyelerin limite ulaşabilmek için ne kadar uzun bir site tıkladığını da göz önüne almak lazım. 1$ için 1-2 yerine göre 3 ay uğraşılır mı değer mi?

Ayrıca Upgrade yapan üyeler Ref olmadan kazanmaya devam edebilirmi. Siz daha tecrübelisiniz biliyorsunuz ki asıl kazançlar Upgradeden değil Reften geliyor. Upgrade sadece durumu biraz iyileştiriyor. Bir kişi 40-50-60 refi olmadan zaten kolay kolay Upgrade yapmaz (yanlışım varsa arkadaşlar lütfen siz söyleyin). Peki kişiler tamam 40 refim var Upgrade yapayım dediğinde bu kez standart üyeler siteyi bırakıyor Upgrade yapan kişinin planı suya düşüyor. Evet siteniz 1 ref dahi olmasa bile upgrade yatırımını çıkartacak bir site ama refsiz yürümez. Bana göre standar gelirini yükseltmeden üyeleri sitede tutamazsınız.