NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djsugar

Alıntı yapılan: fraghera - 16 Mayıs 2013, 13:49:52
DR sayımda evelkigün gece  ile dün gece arasında -2 şeklinde bir değişiklik var.

Nasıl olabiliyor. Aklım almadı  :S
aktif olmayan üyeler belli bir süre sonra üyeliği kapatılıyor.

ýrmakk

Alıntı yapılan: djsugar - 16 Mayıs 2013, 13:53:43
aktif olmayan üyeler belli bir süre sonra üyeliği kapatılıyor.
Evet 14 gün aktif olmayan üye siliniyor. Bence gayet güzel bir uygulama diğer PTC siteleride uygulamalı bunu. Kabarık bir üye sayısı göstermekten başka bir amaçları yok. Bu nedenle NJOY2EARN'u da tebrik ediyorum..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fraghera - 16 Mayıs 2013, 13:49:52
DR sayımda evelkigün gece  ile dün gece arasında -2 şeklinde bir değişiklik var.

Nasıl olabiliyor. Aklım almadı  :S

x gün tıklamayanlar siliniyordu sanırım... İlgili olabilir. Uzun süredir tıklamayan varsa silinmiştir belki.

fraghera

Açıklama için teşekkürler arkadaşlar.

bilimadam

Bazı üyelerimiz ref bulma konusunda çok çalışmakta ancak sistemimiz 14 gün boyunca hesabına giriş dahi yapmayan üyelerin hesaplarını silmekteydi. Üyelerimizin ref bulma çabalarına duyduğumuz saygıdan dolayı, buldukları refleri kolay kolay kaybetmemeleri için bu kuralı 30 güne çıkardık. Yani bundan sonra 30 gün boyunca aktif olmayan üyeler sistem tarafından silinecektir.

Bizim size tavsiyemiz, reflerinizi kaybetmemenin en iyi yolu, onların upgrade yapmasını sağlamanız yönünde. Artık doygunluk seviyesine ulaşmış sitelere ya da güvenilir olup olmadığını bilmediğiniz sitelere ref bulmak için hem paranızı hem zamanınızı harcamaktansa, bizim sitemize üye getirmek daha kolay ve kazançlı.

Kampanyalarımız sürmekte, 30 refiniz olduğu an hesabınıza 2$, 250 refiniz olduğu zaman da 15$ daha ekliyoruz. Ayrıca upgrade yapan her 3 refiniz için hesabınıza 5$ ekliyoruz.

Ufak bir hatırlatma: Bugün Mayıs Ayı'nın 3. Sürpriz Reklam Günü, daha fazla kazanç için kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Herkese bol kazançlar.

abcb

Teşekkürler Bilimadam  :)
Seviyorum ben sürpriz günlerini  :g

bilimadam

Alıntı yapılan: abcb - 18 Mayıs 2013, 13:55:05
Teşekkürler Bilimadam  :)
Seviyorum ben sürpriz günlerini  :g

Rica ederim abcb. :)

bilimadam

Sitemizde bundan sonra 1 Aylık Upgrade paketlerini de satışa sunmaya başladık. NJoy2earn'de artık 1 Aylık upgrade paketi alabilir ve upgrade sahibi olmanın tüm kazançlarını daha az ödeyerek görebilirsiniz.

Ayrıca yeni kampanyamızı size tanıtmak istiyorum: Hesabınıza herhangi bir ödeme işlemcisiyle (paypal veya payza) 5$ eklerseniz, 1 Aylık Basic Üyelik BEDAVA! Tek yapmanız gereken, hesabınıza 5$ ekledikten sonra bize "support ticket" yollamanız. Böylece biz de hesabınızı 1 Aylık Basic Üyelik olarak ayarlıyoruz. Böylece hesabınıza eklediğiniz 5$ ile hem reklam verebilir hem de bedava 1 Aylık Basic Üyelik sahibi olabilirsiniz. Bu kampanya 15 Haziran'a kadar devam edecektir, zaman kısıtlı o yüzden kaçırmamanızı tavsiye ediyor, herkese bol kazançlar diliyorum.

bilimadam

1 Aylık Upgrade paketlerini satışa sunduk. Upgrade yapmayı düşünüyorsanız şimdi tam sırası :)

1 Aylık Basic Membership fiyatı sadece 5$. Paranızı emin olmadığınız yerlere yatırmaktansa, dürüstlüğünü ve güvenilirliğini her geçen gün daha da kanıtlayan NJoy2earn'e yatırmanızı tavsiye ediyoruz. NJoy2earn, bir PTC sitesinden fazlası :)

bilimadam

Sevgili gelirkapısı üyeleri,

Bir diğer hedefimiz olan ptc-investigation sitesinde elite listeye girebilme hedefimizin ilk adımını atmış bulunuyoruz. Sitemiz 6 ayını tamamladığı zaman incelemeye alınacak o zamana kadar ptc-investigation sitesinde NJoy2earn'e ait bir konu açıldı. Bize olan desteğinizi o konu başlığı altında da gösterirseniz çok mutlu oluruz. Ayrıca o konu başlığı altında ödeme kanıtlarınızı da yayınlayabiliyormuşsunuz. Ödeme kanıtlarınızı da yayınlayabilirseniz çok mutlu oluruz. Herkese sağlıklı ve mutlu günler :)

Konuya buradan ulaşabilirsiniz: