Categorize Restaurants by Type (Sit-Down/Cafe/Fast Food) & by Cuisine! (HIGHER P

Başlatan abcb, 21 Şubat 2013, 05:42:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Proda yapma sen bence; ilk diğerleirniden ufakta olsa bir liste olsun 200-300 tane kalır proda yaparsın bence :)

abcb

hakanatik01

Onu yapmazsın gibi boşa deneme modunda çalışırsın 50tane çok az :P bu arada görev clixsensede daha iyi gidiyor sanki 5 tane yaptım %92 deyim :)

abcb

Vay arkadaş görev cıvıtmış zaten  (d)
Bir info der bir demez  (d)
Hızır idi Yunus idi Hızır idi Yunus idi  :D
Saldım kendi haline :D

hakanatik01

Listede böyle kalıcakmı ne atmıyo denk geldim herhalde %93'e çıkardı clixsense isimlere dikkat edin barsa bar cafeyse cafe pubsa pub isimden belli değilse Sitdown/Pub :)
lixsense bonusumu aldım listede olanı görmedim :) Ty hard for work demeyede başladı proya geçin bence millet saldırdı gibi

abcb

abcb

Şimdide bunu kabul etmedi
Acela Lounge>>>   Cafe >>>  "Cafe". 
coffee shop olacakmış  :g

hakanatik01

Alıntı yapılan: abcb - 21 Şubat 2013, 06:32:15
Şimdide bunu kabul etmedi
Acela Lounge>>>   Cafe >>>  "Cafe". 
coffee shop olacakmış  :g
Cevaplarda coffe shop yok seçim kısmında :)  ama senin ayzdıkalrından birindede vardı o bana denk gelmişti cafe kabul etti clixsense:) ve neden bilmiyom bana 14/15 olmuşum Ty For hard work demeye başladı :)

Caffe Grand'Italia >>> "Coffee Shop" or "Bakery" or "Ice Cream".  buydu sanırım bana çıkan :) Coffeshop yoksa bakery denebilir gibi;

abcb

hakanatik01

Israrla deniyorum ama bakalım ty hala bende dahada 700küsür görzüküyor görev clixsensede 9 tane yapmışım 1 taneye günlük bonus olucak vermiyo nalet  :g :g