Air Cargoxpress (SCAM)

Başlatan herwins, 26 Şubat 2013, 09:21:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Önemli değil yarımcı olabildiysem ne mutlu

lr ye banka hesabı kullanarak para eklemek veya lr den banka hesabına para çekmek mümkün değil. Bu durumda lr satan kişiler ile irtibata geçmeniz gerekir. Forumda satanlar olur mutlaka veya başka forumlarda. dikkat etmeniz gerekn ise güvenirlilik bunu atlamayın. Rasgele bilmeden etmeden lr almayın .

Aynı şekildede elinizde lr niz var diyelim  bu sefer satıcı olan siz olursunz. Banka hesabınıza ne kadar lr niz var ise kur olarak anlaştığınız fiyattan karşılıklı hallledersiniz.

Birde bu sistemlerde (Hyip vs farklı yatırım şirketlerinde) güven derecesini ihmal etmeyin. Yatırım yapıyorsunuz diye illa karlı çıkacak değilsiniz. Site gidebilir ödeme yapmayabilir, bu durumda sizi sıknıtıya derde düşrümeyecek paralarla bu işleri yapın derim ben..

michael

bu iş yatar :) güvenilirlik konusunda verdiğin bilgiler çok değerli Filmsizkalma, bu konuda tecrübe sahibiyim ama amatör biri için müthiş bilgiler, sonuçta site Aralık ayında açılmış.

benim yapacağım şuydu, örnek veriyorum 500 $ yatırıp 10 günde 100 $ ı elde ettikten sonra ana paramı alıp kazandığımla oynamaktı, zaten ondan sonra site kaçarsa kaçsın :)

tavsiyem işe bulaşacaklar aynı yolu izlesin, sonradan üzülmemek elinizde.

saygılarımla

herwins

Mail herkese gelmiştir; martın 28 ine kadar 100 dolar yatırana 3 gün vadeli günlük %10 veren kampanya yaptılar. şanssızlık ben de daha dün 90 doları express 1 planda başlatmıştım. Fırsatı yakalayan varsa değerlendirsin, güzel bir kampanya...

FilmsizKalma

Michael ben siteye kötü demedimki neden iş yatar dedin :) sadece ben bu durumları düşünerek yatırım yapın sonra üzülmeyin dedim :)

michael

LR ye para aktarımı olmadığına göre iş yatar Filmsizkalma, başka çaresi yoksa tekrar diyorum iş yatar, ama benim için  :)

lovablegs

böyle kampanyalardan çok korkuyorum nedense hiç içime sinmiyor hep sinsice hareketler gbi geliyor artık bana iyice herşeyden kuşkulanır oldum inşallah sorunsuz devam eder ....

herwins

Alıntı yapılan: lovablegs - 26 Mart 2013, 12:38:29
böyle kampanyalardan çok korkuyorum nedense hiç içime sinmiyor hep sinsice hareketler gbi geliyor artık bana iyice herşeyden kuşkulanır oldum inşallah sorunsuz devam eder ....

:) çok taze site abi daha, yuh derim artık :)
minimum 100 dolar olması içimi rahatlatıyo sadece :)

FilmsizKalma

şunu yaparsa korkmaya başlayın :D 3 gün içerinde yapılan tüm yatırımlar %3 felan :D

meilyu

3 gündür ödemem gelmiyor başka ID den istedim ondan dolayımı acaba

herwins

Alıntı yapılan: meilyu - 27 Mart 2013, 21:19:57
3 gündür ödemem gelmiyor başka ID den istedim ondan dolayımı acaba

alla alla kıllandım walla şimdi herkes negaitf söledi. dur ben de ödeme istiyeyim.....