Probuxda indirim.

Başlatan enderege, 26 Şubat 2013, 21:45:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

arshi

Coulers79

Geçen niyetlendim upgrade yapıp ref alacaktım. Reflere ve sitenin son hallerine güvenemedim.
Keşke şimdiki avgler fazla düşmese. AVG'lerin yarıya düşmesiyle 2 kat kazanmak arasında çok fark göremedim.
İndirim olursa ve reflerim çoğalırsa alırım diyordum. Faydasını görür müyüm ki? Bu arada Probux'da kimin üyesiyim bilmiyorum.
Siteye zeval gelmez inşallah. İndirimde varsa ilk golden üyeliğimi alabilirim artık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 27 Şubat 2013, 00:47:36
Geçen niyetlendim upgrade yapıp ref alacaktım. Reflere ve sitenin son hallerine güvenemedim.
Keşke şimdiki avgler fazla düşmese. AVG'lerin yarıya düşmesiyle 2 kat kazanmak arasında çok fark göremedim.
İndirim olursa ve reflerim çoğalırsa alırım diyordum. Faydasını görür müyüm ki? Bu arada Probux'da kimin üyesiyim bilmiyorum.
Siteye zeval gelmez inşallah. İndirimde varsa ilk golden üyeliğimi alabilirim artık.

İlk ref alımlarında indirim yok zaten...

Ek olarak benim refim değilmişssin.. en azından onu söyleyebilirim :)

Coulers79

Golden alma niyetim var hocam onda indirim varmış sanırım. 11 direk refim var yarısı tıklıyor.
180'de kiralık. Kiralıkları 2'ye katlarım duruma göre.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 27 Şubat 2013, 01:29:34
Golden alma niyetim var hocam onda indirim varmış sanırım. 11 direk refim var yarısı tıklıyor.
180'de kiralık. Kiralıkları 2'ye katlarım duruma göre.

Kiralıklarda ilk etapta 200 de takıl biraz, ama sanırım yavaş yükseltiyorsun belki sorun olmayabilir de..
İkiye falan da katlama.. maksimum 250 ref, en azından yatırımını büyük ölçüde çıkartana kadar. ;)

abcb

Alıntı yapılan: Arshi - 26 Şubat 2013, 23:10:23
Yok yav onun o kadar becerikli olabileceğine ihtimal vermiyorum :D

Kıskanç  :g

Mahmutali

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Şubat 2013, 01:32:41
Kiralıklarda ilk etapta 200 de takıl biraz, ama sanırım yavaş yükseltiyorsun belki sorun olmayabilir de..
İkiye falan da katlama.. maksimum 250 ref, en azından yatırımını büyük ölçüde çıkartana kadar. ;)

Peki hocam forumlarda su dönüyor reklamlari erken izleme yada geç izleme kiralik refleri etkliyormus gün boyu çikan reklamlara tiklarsak daah çok performans artiyorms doğrumudur ?

tolgacan86

Alıntı yapılan: Mahmutali - 27 Şubat 2013, 09:46:02
Peki hocam forumlarda su dönüyor reklamlari erken izleme yada geç izleme kiralik refleri etkliyormus gün boyu çikan reklamlara tiklarsak daah çok performans artiyorms doğrumudur ?

Kesin değil ama öyle bir hurafe var bence göz ardı etmemek gerek ;)

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.