Paidtoclick.in Ödemeleri - (SCAM)

Başlatan neon, 06 Mart 2013, 17:51:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: illisionist - 20 Ocak 2014, 11:23:05
ödemeniz hayırlı olsun @orcanto

uzun zaman önce ben de üyeydim bu siteye, ufak ufak 5-6 kez ödeme aldım sonra nasılsa ödüyor diye biriktirmeye başladım hesabımı sildiler, siteyle yazışma sonuç vermedi. başka bir kullanıcı açtım yine aynı şekilde önce ufak ufak birkaç kez ödeme aldım yine biriktireyim dedim bu sefer bakiyemi sıfırladılar yazışmalar yine sonuç vermedi eeee dedim başlarım... o gün bu gündür uzak dururum bu siteden. Benimkisi sadece tecrübemi paylaşmak sitenin şimdiki durumu nasıldır bilmem...
Bende aynı şeyleri yaşadım ama arkadaşa destek olmak için 1 gün tıkladım bıraktım..

hakanatik01

Ben yaşamadım böyle birşey daha önce büyük çekimlerim de olmuştu büyük dediğimde bu site için tabiki 5-6$ :)) şimdide 1,5 vardı biriken uzun süredir bakmıyordum siteye onu istedim bakalım ne zaman ödeyecek :)

orcanto

valla bilmiyorum ki ne desem para biriktirince engelliyor gibi küçük paraçekincede 0.03 kesinti yapıyor :(

engin0812

forumda gezinirken gördüm benimde üyeligim vardı siteye bi giriyim dedim 0,20 varmış çektim hatırladıgım ıyı oldu siteyi 3  5 kuruş kazandırıyor hiç yoktan :D

[spoiler][/spoiler]

orcanto

Bende yeni çektim 0.04  $ ama resim  atamıyorum mobilim

engin0812

hitleap ı yonlendirebileceğim bir yer olmadıgı için bu siteye yönlendirdim  gece 12 den sabah 7   8  e kadar 0,15   0,20  kazanıyorum baska bildiginiz hitleap tarzı autosurf varmı   :P

6il9in

($) ödemeniz hayırlı olsun engin0812

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Ödemeleriniz hayırlı olsun Engin ve Orcanto :)

HeadSh0t