Categorize services and products offered by businesses!

Başlatan hakanatik01, 07 Mart 2013, 02:53:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

batucan011

hakanatik01

tehlikeli :) kendi bilgisayaranızda denemeyin pek hesaplarınız gitmesin modeme reset atıp yeni neo hesabı alın bence ordan yapın siz neoya kötü diyenlere pek aldırmamak lazım görev adamıysanız :) kapaklar ödeme kanıtında mevcut neo kötü para kazanılmaz diyenlere kapakları gösterin :)

daha da 20 tane yaptım işim var sonra devam edicem artık :) bu durumda şimdik clixsensemi ayuwagemi neomu ? cevap açık ve net :P neocu değilim ama haksızlık ediliyor neoya :) kolay gele cümleten

edit:Upline varsa diğerlerinden orda yapmak daha iyi tabiki hem onlar kzanır hem siz :)

batucan011

vay guzel yontem bunu cuma gunu deniyecegim suanda pek vaktim olmuyor telefondan giriyorum :) bunun gibi 20 hesapta yapsak oooo super olr :) ama insana gına getirir artik :D

hakanatik01

gına geliyor tabiki :) ama alışınca listeye bile bakmıyorsun hee bu vardı bu yoktu diye hızlanıyorsun baya neoda bu görevi az yaptırıyormuş bu arada:)
Your Accuracy
You've correctly completed 28 out of 28 of the test questions.

UYARI!!: olacaklardan sorumlu değiliz bilginize öğrenmek isteyenlere yardımcı olanlar çıkar forumların amaçlarından biri yardımlaşma ama risk sizin ,her koyun kendi bacağından asılır bunuda göz ardı etmeyin  ;) özellikle neobux ve clixsensede bu olaylar çok tehlikeli probux biraz daha kolay bu tarz bir yaklaşım için :P  Sitelerin banlaması etmesi birşey değilde CF banlarsa napsanız giremezseniz bir daha hiçbir siteden CF görevlerine dikkat isteyen iş ona göre gelin Cuma'ya :)

gokovic

Neoda görebiliyozmu hangi taskı kaçtane yaptıgımızı kardeşim. Proda göremiyoruz onu biliyorumda.

hakanatik01

kaçtane olduğu değilde yüzde yazan [başarı yüzdemize baktığımız yer hani diyoruz ya 1 yanlışım oldu %89a düştü oraya ]  üstüne gelince yazıyor bu dediğim yer kaçta kaç gidiyorsun şeklinde ama onlar sayfa sayısı değilmiş birkaç arkadaşımızın dediğine göre You've correctly completed 28 out of 28 of the test questions. bende böyle diyor mesela orda dahada almadı :) 2 sayfa yaptığında 1 sayıyor sanırım burası bu durumda sayfa bazında 28*2=56 kere submit demiş oluyorum :)
hesap yen,yese bu arada diğerini yap bunu sonra yaparsın :P
Help Us Categorize The Acquisition Technique of this Deal!  bu az kaldı :)

gokovic

Hmm anladım kardeşim sağolasın. 10 sayfam kalmıs demekki neoda.
%100 ile gidiyorum. You've correctly completed 18 out of 18 of the test questions.

hakanatik01

gokovic

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Mart 2013, 17:38:47
hesap yeniyse modum burdan gel bu görev az sonra buna dönersin :) bu görevi yap derim öncelikle ;)
http://www.gelirkapisi.com/guncel-dogruyanlis-listeleri/help-us-categorize-the-acquisition-technique-of-this-deal!/

Sağolasın kardeşim bunu gözden kaçırmısım. Kolaymısta görev. Bitene kdr bunu yapayım az kalmıs zaten.  :y

batucan011

ya ben modeme reset attm yeni neobux hesabi actim ama gene tasklarda finished yaziyor yani dier sitede bitirmistm bitti die yaziyor :/