Categorize services and products offered by businesses!

Başlatan hakanatik01, 07 Mart 2013, 02:53:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Kumpas  (d)
İyi niyetle birşey soracağını düşünüp öten de kabahat  :g Kına dağıt tüm foruma  (d)

Senin şu şahane itunesli görev gitmiş, hangi ara bitirdin  :D

arshi

Silme ihtimaline karşı resmini çektim, video kaydı aldım, az sonra çıktı da alacağım o derece. Kendim için bir şey yapıyorsam ne olayım :D

itunesli görev o kadar seri gitti ki, tutamadım bile, piiiiiy :D

abcb

Bende seni task yapıyosun sanıyorum  :g  fe sübhanallah  (d) Gideyim de kurtul hadi  (d)
Vatana millete de hayırlı olsun  (d) :D

arshi

Sonunda ağzından güzel 1-2 laf çıktı be (d)
Güle güleee :D

abcb

Sana inat bu taskları bitirmeden gitmezdim ama çok sıkıcı, sen şükret sıkıcı olmasına :g
İçim daraldı  (d)

Asıl sana güle güleee  :g

hakanatik01

peh be arkadaş hep mi muhabbet ettiniz :P vallahi çok sıkıcı gerçekten benimde 2,5$ olmuş bırakmışım gece ;şimdik devam edicem yarım saat kadar,sonrasına bakmam bile bitsede kurtulsak bu görevden  :g :g

abcb

Hakan bu görev o kadar sıkıcı ki, aradan 12 saat geçmesine rağmen görev hala bitmemiş  (d)

Task yapmak isteyen arkadaşlar, listede bulamadığınız sorularda son seçeneği işaretleyip geçin, o şekilde baya gidiyor- du , korkarım bu task bitene kadar yenisini ilave etmeyecekler

hakanatik01

bitmeyi bırak ben yazdığımdan beri 100 tane ya azaldı ya azalmadı onuda benmi yaptım bilmiyorum, durup durup 4-5 tane yapıyorum :)

abcb

Sanırım sen yaptın  :g
Birazdan tekrar artırırlar  (d) Sen azalt onlar artırır, sen azalt onlar artırır  :g
Benjamin Sen Ben bitiremedik ya bu görevi, ne diyim  :g

FilmsizKalma