Find and Correct a Business Addresses in Ireland (Now with better pay!)

Başlatan abcb, 11 Mart 2013, 00:56:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Sanırım görevin tek kolay yanı sitedeki telefon no ile verdiği telefon tutmuyorsa no deyip geçilebiliyor :)

abcb

Bana sadece bir tane denk geldi öyle, onu da yanlış yapmışım  :g

hakanatik01

creedon's doggy day care bumu ve Rotana Cafe Restaurant :P sitede yanlıştı telefon direkt no dedim kabul etti :) uzunca yazıcam şimdik :) o Arshi aşağı inecek arkadaş :P

abcb

hakanatik01

Görevi anlatan olmadığından uğraştık sanırım :) filmsizkalma'nın anlatmış olduğu görev sandık ama farklı bu :) yoksa not alırsak yapılır gibi :)

hakanatik01

[spoiler]Eksik kısımları ve doğru yanlışları bulmamızı isteyen bir görevmiş bu.adres bilgileri doğru diyorsak yes-offical diyip geçmemiz gerek bizden istediği kısımlar varsa ki eksik kısımın yanında [if you found ....gibi yazar işte asıl bulmamız gekerenler bunlar herhalde alttaki  listede eksikleri ekledim misal street kısmı eksikse street:gelirkapisi.com gibi ise street kısmına gelip gelirkapisi.com yazmak gerek yada country kısmı verildiyse onları yazmamız gerek genelde verdikleri doğrudur amaç eksikleri tamamlamak sanırım(emin değilim tek tek kontrol etmemizde gerekbilir :) )]sanırım listeyle az çok deneme modu geçilir ama sonrasında yes diye gittim ,no diye gittim işe yaramadı :) demekki tek tek bakıcaz herhülakarda :P işe yararmı bilmem bunların cevabı böyle olmalı;

kısaca bu eksikleri bulabildikmi diğerleri yes-offical olucak ama liste çok eksik daha eklemelerle çoğaltabilmemiz lazım;[/spoiler]

Edit= Listeni ilk sayfaya taşıdım Hakan, teşekkürler  :)

abcb

Teşekkürler Hakan, ellerine sağlık  :)
Konusunda da anlatıldığı gibi, eğer cevap doğru ise kutucuk boş bırakılıyor, yanlış ise o zaman kutucuk işaretlenip doğru cevap yazılıyor

hakanatik01

Cıkssss aynı değil bencede :)

[spoiler]doğruysa hiç dokunmayın bile checkboxa falan eğer ki yanlışsa seçip doğrusunu ekleyin diyor bu görev ekstradan birde işte country nin falan yanında [if you found...] gibi birşey yazıyorsa onu bulmamızı istiyor daha çok eksik adres tamamlama gibi geldi bu görev bana diğeri doğru yanlış gibi geldi;[diğerini yapmamıştım ama senin anlatımından öyle gözüküyordu :) [if you found] tarzında bir cümle hiç yok sanırım ordaki görevde ]
clixsensedende atıldım bu arada yes-offical gidip liste kabarsın dedim elimde probux kaldı ondanda atılıp yatıyorum :)
[/spoiler]

Edit= Listeni ilk sayfaya taşıdım, teşekkürler Hakan  :)

arshi

[spoiler]Arshi ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gel gel ninjacım, indim, gösterteyim sana görevi :D[/spoiler]

hakanatik01

yok yav o ben değilim bak hala 1:) ben IP değiştim ama gözükmüyor proda görev boşa gitti hesap :)) Sende varmı görev kaldrıdılar mı acaba :)

abcb dir o :))
[spoiler]hakanatik01, Arshi ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. [/spoiler]