Batbux (SCAM)

Başlatan djsugar, 11 Mart 2013, 23:06:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Bak işte oryantal gibi döndün tailden heade adamın şansınıda kaçırdın kafasınıda karıştırdın.. Ben dedim o kadar tail diye.. Soğuk suyu aldın mı dolaptan bardak getiriyorum??  :g :g :D

djsugar

Alıntı yapılan: Tolga Can - 24 Mart 2013, 16:00:43
Bak işte oryantal gibi döndün tailden heade adamın şansınıda kaçırdın kafasınıda karıştırdın.. Ben dedim o kadar tail diye.. Soğuk suyu aldın mı dolaptan bardak getiriyorum??  :g :g :D
gerek yok beya eğlenmek içi takılıyorum o sitede kazanacağımı sanmıyorum zaten benim refimden üye olanlar benden daha önce ödeme alırlarsa sasmam yani ben sürekli bu oyuna kaptırıyorum :D

arshi

Alıntı yapılan: djsugar - 24 Mart 2013, 16:05:01
gerek yok beya eğlenmek içi takılıyorum o sitede kazanacağımı sanmıyorum zaten benim refimden üye olanlar benden daha önce ödeme alırlarsa sasmam yani ben sürekli bu oyuna kaptırıyorum :D
Dert ettiğin şeye bak.. Tcan'a yolla linkini koysun bloğuna :g Bir yerde o sebep oldu bunlara :D

djsugar

Alıntı yapılan: Arshi - 24 Mart 2013, 16:07:43
Dert ettiğin şeye bak.. Tcan'a yolla linkini koysun bloğuna :g Bir yerde o sebep oldu bunlara :D
güzel fikir :D reklamını yapanda yok iyi ref gelir :D

hakanatik01

Alıntı yapılan: djsugar - 24 Mart 2013, 15:25:31
yok ben headciyim :D geçen gün pointleri çevirdim bir kere oynadık 0,075 kazandık :D

biz hep tailciydik sen dedin bana head oluyor diye :P senden ötürü gitti para bizden ötürü değil (d) (d) (d)  :))

enderege

Durumlar nasıl gidiyor burada?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

Sitenin admini bizim scamci arkadaşmış (Sambux, Jssbux, XoXbux, IconBux vs vs vs..)

Burayıda patlatır yakında..

djsugar

biz ödeme alma için takılmıyoruz bu sitede head of tail oynuyoruz yani benim ödeme almamı beklerseniz daha baya beklenir ama reflerimden biri devam ediyorsa onlar alır ödeme anca bende sürekli 0 i gösteriyor gösterge :D

enderege

@djsugar,

Reklamlardan biri tıklanmıyor (eoBux-New Paying Sites) sayaç açılmıyor.
Forum linkini tıklayınca sadece ödeme kanıtları kısmı çıkıyor. Ama orada bile 7 mayıstan bu yana ödeme kanıtı yok.

Aramızda ödeme isteyen, alan var mı? Durum kötü gibi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

djsugar

valla bilmiyorum ben zaten tıkladığımı head or tail de harcadığım için bilmiyorum ama ödeme alan varmı yokmu