Moneymakersurf (SCAM)

Başlatan metehan, 14 Mart 2013, 17:46:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metehan

Hepinize cok tesekküe ederim evet kseilim var. ($1.44) elime gecen $1.22

Transaction ID =
Fees (Charged to Recipient) = 0.22
Net Amount = 1.22
Comments = withdraw
Date and Time = 14 Mar 2013 @07:29 AM

metehan

haklisiniz tabi solidtrust ta baya yolunu buluyor günde kim bilir kac transaktion oluyor !!
neyse bunlara katlanacagiz artik ,cünki her yer aliyor az veya cok..

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
bu arada bilgim yoktu, STP transaction fee %1.5 + 0,25 ti ve ben de öyle hesap yapmıştım ancak,
sabit kesinti olan 0,25 artık 0,20 olmuş..

Yani son durum: STP ödemelerinde işlem başına kesinti %1.5 + 0,20$

draqut

arkadaşlar size bir iki sorum olacak bu stp ye üye olduktan sonra illa kredi kartı ile mi para yatırabiliyoruz yoksa başka bir şekilde de yatırabilir miyiz ve eğer varsa nasıl yatırıcaz bilen varsa açıklayabilir mi eğer illa ki kredi kartı ile yatıracaksak 20$ ın ne kadarını keser ve kaç günde hesabıma yatar
LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN BANA

enderege

STP de kart şart değil. Atıyorum ben size STP gönderirim siz bana havale, payza, Paypal, LR gönderirsiniz. STP deki parayıda tam tersi bir işlemle harcayabilirsiniz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

metehan

enderege arkadasin dedigi gibi STP de kart şart değil sadece banka hesabindan solide aktariyorsun zaten parayi yatiracagin zaman otomatik sana sorulur hangi yerden aktaracaksan !  seceneklerden birini secersin ,benimnormal banka karti bi özelligi yok ,master veya visa gibi..hepsinide kullanabilirsin..

murratt

Arkadaşlar siteye giremiyorum sizdede aynı problem varmı? (d)

draqut

nasıl yani normal bi bankanın verdiği hesap kartım var yani sadece para yatırıp çekilen türden burdan stp ye para aktarabiliyormuyum

draqut

bende denedim ama açılmıyor bakım falan var herhalde

murratt

site hakkında bilgisi olan varmı? 2 gündür girilmiyor siteye... (d)