LicenseBux (SCAM)

Başlatan gokovic, 16 Mart 2013, 00:16:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilimadam

Arkadaşlar sizi daha fazla rahatsız etmek istemiyorum ancak ne olduğunu bile bilmediğiniz bir siteye para yatırıp paranızı kaybetmektense, size NJoy2earn sitesinde 6 aylık fiyatı 6$ olan Basic üyelik almaya davet ediyorum. Bu fiyat sitemizin açılış kampanyasıydı. 1 Nisan 2013 itibariyle 6 aylık Basic üyeliği 9$ yapacağız ve min. günlük kazancını da 0.07$'a yükselteceğiz. Size tavsiyem bu fırsatı kaçırmayın, diyorum ve gidiyorum  :) Bir daha da bu konu başlığı altında sizi rahatsız etmiyorum. Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz  :)

sumercan

2 günlük tıklama ile 1.21 $ oldu!!! Böyle kazandıran yer bana pek sağlam gözükmüyor . Yine de kimseyi etkilemeyeyim ama bilginiz olsun dedim .( 2 refin  1 inin tıklamalarıyla , 50 nin üstünde reklam var çoğu 0,01 lik )

abcb

Siteye yatırım şartı geldi Sumercan, o yüzden kazançları arttı

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sumercan - 18 Mart 2013, 00:30:52
2 günlük tıklama ile 1.21 $ oldu!!! Böyle kazandıran yer bana pek sağlam gözükmüyor . Yine de kimseyi etkilemeyeyim ama bilginiz olsun dedim .( 2 refin  1 inin tıklamalarıyla , 50 nin üstünde reklam var çoğu 0,01 lik )

Abi, bu arkadaşlar kış vakti şimdi, Kıbrıs' a gidemiyorlar, burada 1$ a kollu makina deneyimi yaşamak istiyorlar :D
1$ atıp, kolu çekecekler işte :)

Bırak yapsınlar, içlerinde kalmasın :) Yatırım falan değil yani aslında amaç :D

gokovic

Elisa hocam özetlemiş olayı. :))

Modum son durum nedir sitede 38$ odemiş gozukuyor ama sizin adınızı goremedim proflarda.

ElisaMcCline

Account Balance   $4.2272

Sizden biri ödeme alana kadar tıklamayı bıraktım arkadaşlar :D Fazlasıyla tıklanmış durumda ödeme alabilmeniz için :))
Sıra sizde :D

abcb

Teşekkürler Elisa Hocam ama bu site ödeme yapmıyor, göstermelik 19 tane sadece

Gokovic, Admin ödeme isteklerimi sürekli iptal ediyor, dikkat ettinmi en yüksek ödeme 3.75 dolar
Bu fazlasıyla imkansız, bu site güya ınstant ödeme yapıyor, ilk ödeme alanlar genelde dr si en yüksek olan kişilerdir ve bu ödemelerin çok daha yüksek olması ve çok sık olması gerekiyordu,
Biriken accountla reklam verip listemizden silelim bile diyemiyorum çünkü add fundsu da kapatmış
Direk listemizden silelim  :)

ElisaMcCline

hehe, reklam vermeden de listeden silebiliyorsunuz :D benim gibi :D

Burada hata yapan gokovic ama.. Ödeme alsın hemen diye ref olduk tıkladık, adam yatırım peşine düştü daha 1 ödeme almadan :g

abcb

Öyle oldu Hocam  :D 6 dolar birikti ama reklam vermeden sildim listeden :D

Körükçü başı ben oldum Hocam  :g Hemen atladım yatırım yapalımmı diye  :g
Kendim ettim kendim buldum  :D

Nerdeeee o eski buxhostlar  (d) Birkaç tane kalmış iyi olanları

gokovic

Valla kusura bakmayin bukdr destek çıkacagını bilmeyerek tanıtmıstım bende siteyi. :))
Destek için tıklayan herkese teşekkürler. Bilsem daha güzel bi site seçerdim.  :g
Modumun dedigi gibi nerde o eski buxhostlar en azından 1-2 ödeme alırdık şimdi oda yok. Basladıgı gibi husran. Hyipe yönelmekte fayda var sanırım.  :y