PTC Sitelerinize Ref Kazanmak için Reklam Teklifi

Başlatan tolgacan86, 21 Mart 2013, 02:53:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Arkadaşlar,

Neobux'ta düzenli aralıklarla günlük reklam vereceğim.
Geçen sefer verdiğim günlük reklam 180 bin civarı hit aldı.
Gelen reflerden ve aktifliklerinden memnunum. Bu nedenle tekrar günlük reklam vermeyi düşünüyorum.

Geçen seferki fiyatları Tolga belirlemişti. Ayrıca kendisi de slot almıştı.
Fiyatlar yine aynı olacak şekilde slot almak isteyenler bana PM atabilirler.
Amacım kesinlikle kar yapmak değildir.
Bir önceki Neobux reklamını Paypal'dan 106 dolar ödeme yaparak verdim.
Slot alan arkadaşlardan 57 dolar gelmişti. 49 doları cebimden çıkmış oldu.
Amaç hem kendi adıma reklam maliyetini biraz azaltmak hem de tek başına günlük reklam almayacak/alamayacak arkadaşların ucuza reklam yapmasını sağlamaktır.

Gelen ref sayısı ve aktiflik durumları çoğu reklamcı arkadaşımızın da bildiği gibi verdiğiniz siteye, aldığınız slota ve biraz da şansa bağlıdır. Ayrıca benim blogda ödeme kanıtları çok ciddi dikkat çekmektedir. Ödeme kanıtlarınızın çok olduğu sitelerin reklamını vermeyi tercih ederim ;)

En son verdiğim reklamda Ojooo'ya 137 DR geldi. Çoğu aktif. Hatta birisi yeni üye olmasına rağmen Pre üyelik aldı :) Ojooo'nun yanındaki PTCSolution'a 40+ ref geldi. Ojooo'daki ödeme kanıtlarının etkisi oldu yani.

Şimdiki vereceğim Neobux reklamında yine 1. sıra sağ/sol sütunlar bana ait.

2. sıra sağ/sol sütun 14$
3. sıra sağ/sol sütun 10$
4. sıra sağ/sol sütun 9$
5. sıra sağ/sol sütun 8$
6. sıra sağ/sol sütun 7$

Ojooo ve PTCSolution ilk sırada olacak siteler. Bu ikisi haricindeki siteleri alabilirsiniz. Katılım çok olursa blogdaki site sayısını artırmak yerine kendi reklamlarımı azaltacağım ;)

Almayı düşünen arkadaşlar PM ile bana ulaşabilirler.

Not: Bu mesaj Tolga'nın bilgisi/izni dahilinde yazılmıştır.
İkinci bir benzer konuya gerek olmadığı düşüncesindeyiz.

tolgacan86

Hazırda paypal yada payzam olmadığı için (önce borçları ödeyeyim :P ) katılamıyorum bu sefer bir dahakine katılırım umarmı ;)

FilmsizKalma

Noulinx için aksam eve geçince konusalim bekeli mobilim. En üstten hangi sıra boşsa. 2 demissin sanırım. Gelene kadar en azından rezerve edersen sevinirim 2. Sıra sol. Ortaklaşa konusayim

fkork

bekeli

2. Sira sol noulinx, 3. Sira sol silverclix için rezerve edilmiştir ;)

ballondor

2. sıra sağ da clixsense için ben rezerve edeyim :)

ptconur

Ben de katılmayı isterdim ama bekeli biliyorsun kendi reklam çalışmam var o yüzden bu seferlik ben katılamıcam kusura bakmayın

bekeli

Teşekkür ederim Onur hocam ;)

Son durum şu şekilde:

2. sıra sol sütun: Noulinx (FilmsizKalma)
2. sıra sağ sütun: Clixsense (ballondor)
3. sıra sol sütun: SilverClix (fkork)

hamzakursad

Olur da 2. sıradan bir tanesi boşalırsa katılabilirim bende, diğer sıralardan pek memnun kalacağımı zannetmiyorum  :(