PTC Sitelerinize Ref Kazanmak için Reklam Teklifi

Başlatan tolgacan86, 21 Mart 2013, 02:53:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

hayırlı olsun  :) Herkese bol refler  :) Teşekkürler Tolgacan :)

tolgacan86

Neodan onay geldi, normal halini yükledim. Reklamı başlatana kadar herhangi bir değişiklik isteyen olursa bildirsin ;) Şimdiden bol refler bol kazançlar herkese.. :)

bekeli

6il9in

Hayırlısı olsun bol ref ve aktif ref olur inşallah.  Emegine saglik tolga hocam

bilalyuzugullu

baktım şimdide benim sitelerin izahatı süper olmuş :D  yaratıcı direktör :g ellerine sağlık tolgacan :y  herkese bol refler :)

ElisaMcCline

Herkese bol şans arkadaşlar :) :y

tolgacan86

Arkadaşlar ikose'nin sitesinde Dr sınırı varmış şu anda. Üyelik yükseltemiyor, payza ödeme işlemciler arasında 3 gün sonra eklenecekmiş. DR sınırı 20, şu andada 7 DR'si varmış o yüzden ikose'nin pekte işine yarayacak bir reklam olmayacak. Sizcede uygunsa 3 gün bekleyelim derim..

ikose

Alıntı yapılan: Tolga Can - 31 Ocak 2014, 18:01:40
Arkadaşlar ikose'nin sitesinde Dr sınırı varmış şu anda. Üyelik yükseltemiyor, payza ödeme işlemciler arasında 3 gün sonra eklenecekmiş. DR sınırı 20, şu andada 7 DR'si varmış o yüzden ikose'nin pekte işine yarayacak bir reklam olmayacak. Sizcede uygunsa 3 gün bekleyelim derim..
Hallettim Tolga ilgine çok teşekkür ederim..
Aldım üyeliği sonunda.. Bu kibarlığınıda unutmıycam aslaaa :)

bilalyuzugullu

o bu akşam 8 olur muhtemelen zaten :D ama ben gelirsem üyelik almaktan vazgeçermi acabaa :g

kendi adıma hiç acelem yok. bizbizeyiz neticede ortak reklam, bu yüzden herkesin işi görülsün isterim :)

herkes ne zaman uygun olursa benim için en uygun zaman o zamandır :y

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ikose - 31 Ocak 2014, 18:08:07
Hallettim Tolga ilgine çok teşekkür ederim..
Aldım üyeliği sonunda.. Bu kibarlığınıda unutmıycam aslaaa :)

eyvah eyvah nettin modum sen :D  erken davranmışın :D ben gelmeden alınırmı hiç üyelik :D