PTC Sitelerinize Ref Kazanmak için Reklam Teklifi

Başlatan tolgacan86, 21 Mart 2013, 02:53:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fkork

tolgacan86

Uniquehero

Coulers79

En alttan zorluclix olma mı?   :'(  Resim ayarlarız.  ;)

tolgacan86

Alıntı yapılan: Coulers79 - 17 Ekim 2013, 15:36:01
En alttan zorluclix olma mı?   :'(  Resim ayarlarız.  ;)

Resimlerinizi ben ayarlıyorum, sizlerin sadece refli linkinize ihtiyacım oluyor. Tabiki eklerim siteyi ancak üst sıralarda yine clixzor olacağı için muhtemel ref sayılarınızda azalma olabilir. Belki daha fazla dikkat çekeceği için artış olma ihtimalide yok değil, hiç bu şekilde denemediğim için etkisi nasıl olur net bilgi veremem..  Ancak top10-ptc ve bestpayingptc adminide aynı siteleri hatta altalta bile koyduğu oluyor buda bende olumlu olabilme ihtimalini düşündürüyor..

Tüm sıraların fiyatlarını yeniden yazdım güncelledim biraz önceki mesajımda. En alt sıra aslında zannedildiği gibi en kötü sıra değil, yine en fazla dikkat çeken yerlerden birisi oluyor. Bu net olarak edindiğim tecrübelerle kesin bilgidir. O yüzden fiyatı ortadakilere oranla daha yüksektir. :)

tolgacan86

Alıntı yapılan: Uniquehero - 17 Ekim 2013, 15:27:27
Sag 2. Sira clixzor

payza adresimi gönderdim ancak fkork'a ve sanada belirttiğim gibi parayı lütfen hemen göndermeyin. Aynı yerleri isteyebilecek muhtemel arkadaşlar olacaktır. Öncelikle aranızda anlaşmaya çalışın bana bırakmayın bu işi. Cumartesiye kadar aranızda netleştirebileceğinizi umuyorum.

hamzakursad

Aslında bende 2. sıradan istiyordum  :( 2. sıra olmazsa 3. sıra sol altı alabilirim :) 2. sıradaki yerini verebilecek arkadaşa da $1 ödeme yapabilirim  :g

hamzakursad

Alıntı yapılan: hamzakursad - 18 Ekim 2013, 01:59:23
Aslında bende 2. sıradan istiyordum  :( 2. sıra olmazsa 3. sıra sol altı alabilirim :) 2. sıradaki yerini verebilecek arkadaşa da $1 ödeme yapabilirim veya direk reklam maliyetinin $1 ını Tolga Can hocama ben ödeyebilirim  :g

Coulers79

İsimsiz kare bir banner var belki onla denenebilir. Ancak reklam verebilmem için önce ödeme almam gerekiyor.   

tolgacan86

Arkadaşlar bu gece blogu hazırlayabilirsem reklamları aktif ederim. Lütfen refli linklerinizi bana PM ile bildirin. fkork, uniquehero, hamzakursad kesin olarak katılıyorlar anladığım kadarıyla. Coulers sanada özelden mesaj atıyorum.