Neobux yol haritası

Başlatan marielito, 21 Mart 2013, 11:44:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

marielito

neopoint görevleri için vpn kullanmak sorun olur mu?

drogba

marielito kafan çok karışık. aman abicim sakın girme golden falan. en basiti zaten minijoptan kazanıyorum diyosun ee mantığı ne abicim golden almanın :D. goldenkende aynı parayı veriyor mini jopslar golden parasına niye hamalık yapmak istiyosun ? çok açık ve net golden aldığında direkt ref gelirlerin artığı için 15 istikrarlı ref sahibiysen golden avantajlı denmiş onun mantığı budur. ama sen bazı şeyleri kafanda oturdup idirak edene kadar girmemeni tavsiye ederim en azından bilinçlen neyi nasıl yapman gerektiiğine emin ol ki az pişman olursun.

marielito

minijobstan kazandığımı sadece ref satın almaya ve goldena harcamayı düşünüyorum hep minijobs yapmıycam 250 refe kadar çıkıp düzeni kurduktan sonra korumaya çalışcam

drogba

Alıntı yapılan: marielito - 22 Mart 2013, 17:58:07
minijobstan kazandığımı sadece ref satın almaya ve goldena harcamayı düşünüyorum hep minijobs yapmıycam 250 refe kadar çıkıp düzeni kurduktan sonra korumaya çalışcam

sağlam dr lerin yoksa sonucu  şimdiden söyliyim zarar.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: marielito - 22 Mart 2013, 00:30:55
teşekkürler, bu arada ben sizin referralınızım elissamccline:d

Maalesef reflerim arasında görünmüyorsunuz. en azından bu nickli bir DR yok ref listemde.

Drogba da bahsetmiş tekrar... Yazımda da yazdım, enderege PM le de bilgi vermiş;
Golden olmanın ilk şartı, 15 kadar düzgün DR. Bunu dışında golden' ı unutun, yürümez, oturtamazssınız RR lerle falan... Çok para harcarsınız.
Yakında golden görünmediği sürece de ref almayın.. İyi başlarlar, kazandırıyor gibi görünürler ama sonra salarlar refler.,

Daha önce de hazır task tan kazanıyorsunuz, devam edin, en güzeli demiştim. Vaktiniz varsa AdPrize da tıklayın.. Golden çıkabiliyor ödüllerden.. bana 2 kere çıktı.
Başka bir sürü golden çıkan var. Forumda benden başka da 2 kere golden çıkmış arkada(lar) var. 50$ çıkan var aramızda.. Var da var.

Bence ref falan almadan biriktir paranı biraz. Sonra değerlendiririz ;)
Ne ref almak için, ne de golden için acele etme şu anda.
Site bir yere kaçmıyor. Yıllardır orada ve yıllarca da durur ;)

marielito

Neobux ismim Ayandon :) o zaman tasklar ve adprizela biraz para biriktirmeye çalışayım ben öncelikle zamanla direct referal bulurum belki :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: marielito - 22 Mart 2013, 23:06:19
Neobux ismim Ayandon :) o zaman tasklar ve adprizela biraz para biriktirmeye çalışayım ben öncelikle zamanla direct referal bulurum belki :)

Maalesef :)
Daha önce başka birinin linkine tıklamışssınız :)

Sonuçta bizim için farketmiyor zaten kimin refi olduğunuz.. ;) He yeni bir Direk refe de hayır demezdik tabii ki :)

marielito

Öyle olmuş heralde, sizin neobux statsını gördükten sonra üye olmuştum :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: marielito - 22 Mart 2013, 23:46:24
Öyle olmuş heralde, sizin neobux statsını gördükten sonra üye olmuştum :)

hmm, evet.. Maalesef çok kişinin canını yakmıştır o statslar :)

arshi