Categorize and Tag Tweets! (Up to 3 tags per Tweet)

Başlatan hakanatik01, 24 Mart 2013, 14:48:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Rica ederim modum :) bende çalışıyor ama ben ballıyım ya görev konusunda sizdede çalışır umarım :) %91e çıkabildim listeye bile bakmıyorum ama dediğim gibi hazırlamış olmanın faydası aklımda zaten çoğu, resmi gördümmü hatırlama ihtimalim daha yüksek oluyor kahve molası verip devam ederim sonra kolay gele sizlere :)

arshi

Bırak şimdi arkadaş, sen orda kendi resmini görsen tanımazsın, bunları mı aklında tutcan :P

hakanatik01

He dedem he öyle :)) kimsiniz bu arada foruma yenimi üye oldunuz ?

edit:ehteyarlara saygı :P

drogba

Edit= Teşekkürler Drogba, listeye eklendi  :)

hakanatik01

teşekkür ederim :) takip ediliyorum avatar konusunda en güzeli forumumuzun avatarı yapalım dedim :)

Alıntı yapılan: drogba - 30 Mart 2013, 01:15:03
Don Maiden
"Art & Design > photography".
teşekkürler drogba ,tam ne yazıldı diye bakayım dedim banada çıktı bu listeye ekliyorum ;)

drogba

Edit= Teşekkürler Drogba, listeye eklendi  :)

hakanatik01

teşekkürler  :y bunu eklemiştim ben benim hatam sanırım buraya yazmadan direkt ana listeye yazmıştım :)
bundan sonra hem mesajıma hem listeye eklme yapayım ben arada listeye bakılır sanarak buraya yazmıyordum :)
buda yeni hata olarak çıktı ben de
Manny Chacalos @illxblood
"Pop Culture > celebrity gossip" or "Fashion > other".

drogba

ctrl f açık olduğu için her sayfada yeniden liste yenilemek çooook zaman alır. ya ne olacakki falan diyen olablir ama bir süre sonra görev sıkmaya başlıyor damlaların sürekliliği olayı. o yüzden listeyi tazelemeden gidiyorum listeyi bitirdim zaten şu an komple sallicam gitiği yere kadar :)

drogba

Edit= Teşekkürler Drogba, listeye eklendi