Mazeret Başlığı

Başlatan AnilK, 08 Aralık 2010, 03:25:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HeadSh0t

Acil şifalar. Geçmiş olsun  :(

bilalyuzugullu

acil şifalar modum, Allah kolaylık versin.

hilmi85

Rabbim acil şifalar versin modum

abcb

Geçmiş olsun hatunum  :S

Bende kendime kafa izni verip bir hafta reklam izleten siteleri tıklamayacağım  (d) Ama o bir hafta ne zaman olur bilmiyorum  :g

rota26

tolgacan86

ikose Allah hastanıza acil şifa versin, sizede kolay gelsin...

6il9in

Merhaba ;

Son 1 haftaya yakın formda online sürem kısa veya online olsam dahi cogu konuya cevap verememekteyim. Islerimin aşırı yoğunluğu sebebi ile yasanan kısa sureli bir kesintidir. Simdide sarjim bitiyor.  :D yakinda formda yeterince online olmaya calisacagim  :D Tiklarimi duzenli bir sekilde yspmaya cslisiyorum  (hp)

HyperNova

Nesrin hanım en uzun referansım siz oldunuz bu sadakat ve devamlılığınız için sizi bir kere daha kutluyorum.Artık elimi ptc işinden çekmek istiyorum.En küçük bir hakkım üzerinizde varsa helal olsun.Hayırlı bol kazançlar diliyorum.

hakanatik01

Alıntı yapılan: bilqin - 12 Mayıs 2014, 21:03:12
Merhaba ;

Son 1 haftaya yakın formda online sürem kısa veya online olsam dahi cogu konuya cevap verememekteyim. Islerimin aşırı yoğunluğu sebebi ile yasanan kısa sureli bir kesintidir. Simdide sarjim bitiyor.  :D yakinda formda yeterince online olmaya calisacagim  :D Tiklarimi duzenli bir sekilde yspmaya cslisiyorum  (hp)
Ne rahattık beeee....İnsan alıştıra alıştıra söyler bunu geri dönmene hazırlıklı değilim ,tatile çıkıncaya kadar bu kararını ertelemk mümkün mü? patronun numarası kaç adam sokayım araya ne bu boşboş yatıyorlar şeklinde :P :D

6il9in

Merhaba;

Bu aralar ciddi anlamda bir iş yoğunluğum bulunuyor. Muhtemelen yılbaşına kadar böyle gider. Yılbaşından sonra ne olur bilinmez.  :)

Forumda eskiye nazaran uzun süreli online olamayabilirim. Konuların hepsinide okuyamayabilir.

Kısa sürede tekrar aranızda olmak dilegiyle  :)