Jroxbux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 19 Ağustos 2011, 18:15:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

(scm)

Reklamları birkaç gündür arkadaşım tıklıyordu sağolsun. İlk gün bugüb tıkladım ve ilk defa bir buxhost sitesi ilgimi çekti.
1 aykıl premium hediye ediyor ama tık değeri zaten standarttan farksız, ref gelirini de henüz görmedim :)

Tık Değerleri: 0,0012 - 0,01
Reklam Sayısı: 18 reklam - toplam: 0,0923$ değerinde
Ödeme Limiti: 1$ (2$ olmuş)
Ödeme Yöntemi ve Süresi: Anında Alertpay - Liberty Reserve ( Ödeme artık anında değil)

Premium Özellikleri:

Sitede birçok yarışma var:
Ref yarışması var (22 Ağustos a kadar)
Gerçekten öderlerse, refim olanlarla paylaşacağım. Ya da talebe göre forum için de kullanabiliriz.

Ödüller şu şekilde
First prize: $50 (in main account balance)
2nd prize: $25 (in main account balance)
3rd prize: $10 (in purchase balance)
4th prize: $5 (in purchase balance)

Ref üyelik yükseltmelerinde de, upline a 5$ veriyormuş... çok mu abartmışlar ne :)

Bunları şimdi görüyorum... Şimdiden scam mi ilan etsek ne :D
Neyse :)

bilge8408

Paraları bol gelmiş heralde, etrafa saçalım biraz demişler :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 19 Ağustos 2011, 18:15:24
ilk defa bir buxhost sitesi ilgimi çekti.

Siz ve buxhost !!! Yakıştıramadım.  :D :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Yaa bırakın bu işi arkadaşlar.. alt tarafı bir register olacaksınız.
8 tane direk ref geldi, alt tarafı 1000 click lik boşta bir sitede reklamım vardı. 1 tane forumdan gelen yok :)

Ref contest bitmesine 2 gün falan var. Alırsak birşeyler dağıtırım ya da foruma birşey yaparız diyorum..
Hadi pamuk eller klavyeye :) 2 tane reklam tıklayın yeter, aktif ref muhabbetine, bir daha da uğramayın isterseniz siteye.

Siteleri arkadaşa verdim, burada aylak kaldım.. Bir hemşiremiz sağolsun, gizli gizli notebook unu verdi :D
Arada kaçamak internet yapıyoruz işte :)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ağustos 2011, 03:07:03
Yaa bırakın bu işi arkadaşlar.. alt tarafı bir register olacaksınız.
8 tane direk ref geldi, alt tarafı 1000 click lik boşta bir sitede reklamım vardı. 1 tane forumdan gelen yok :)

Ref contest bitmesine 2 gün falan var. Alırsak birşeyler dağıtırım ya da foruma birşey yaparız diyorum..
Hadi pamuk eller klavyeye :) 2 tane reklam tıklayın yeter, aktif ref muhabbetine, bir daha da uğramayın isterseniz siteye.

Siteleri arkadaşa verdim, burada aylak kaldım.. Bir hemşiremiz sağolsun, gizli gizli notebook unu verdi :D
Arada kaçamak internet yapıyoruz işte :)

Hahahah suçunuza  bizleri de alet ediyorsunuz hee :D Gizli gizli internet :D Üye oluyorum hocam sizi mi kıracağım :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 20 Ağustos 2011, 03:09:04
Hahahah suçunuza  bizleri de alet ediyorsunuz hee :D Gizli gizli internet :D Üye oluyorum hocam sizi mi kıracağım :D
Teşekürler yinyang hocam :)
9 Oldu :D
Vakit geçmiyor, yapacak birşey yok.. :)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ağustos 2011, 03:20:06
Alıntı yapılan: yingyang16 - 20 Ağustos 2011, 03:09:04
Teşekürler yinyang hocam :)
9 Oldu :D
Vakit geçmiyor, yapacak birşey yok.. :)

Rica ederim:)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ağustos 2011, 03:29:55
reklamdan 1 kişi daha geldi 10 oldu :)

Anlaşılan siz bu siteye baya demir atmışsınız hocam :D Bende fanslave ye taktım ilk 20 ye ödül var ben 21  :'( Gece gündüz facebook sayfa beğen ,twitter da takipci ol dur :D :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 20 Ağustos 2011, 03:34:07
Anlaşılan siz bu siteye baya demir atmışsınız hocam :D Bende fanslave ye taktım ilk 20 ye ödül var ben 21  :'( Gece gündüz facebook sayfa beğen ,twitter da takipci ol dur :D :D :D
Uzun sürmeyecek ve yormayacak bir uğraşı lazımdı, Site 10 gün sonra patlasa ne olur ki dedim.. :) Denk geldi :)
1$ da ödeme yapıyor zaten, günde neredeyse 10c geliyor, şansımı da denemiş olurum ;)
Fanslave için yapabileceğim birşey var mı ? Face ve twitter kullanmıyorum ama elisamccline adına açmıştım bir facebook hesabı. PTC vs için arada kullanıyorum.
O hesap işinize yarar mı ?