Destek için tıklar mısınız?

Başlatan drogba, 08 Nisan 2013, 00:23:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fraghera

Başlığı o kadar kibar yazmışsın ki girip izlemesem ayıp olurdu  :D

Yoğun uğraşılar sonunda 1 video denk getirebildim.

hakanatik01

İşlenmiyor falan demişsin ya sorun devam ediyormu ?

Video gelmiş izliyorum bilgilendirirsin olmadı virolle konuşman lazım :)

Video adı:Arma 3 Wasteland Awesome Driving
Video Süresi:00:29

Sevemediğim bir oyundu kendisi de :)

edit:linki unutmuşum izlemek isteyen ilgilenen arakdaşlarımız tıklayıp izleyebilirler;
http://gamewithinthegame.tr.gg

ElisaMcCline

Uyaru yeni yapılmışken yakaladım sonunda :)

Aynı video :y

Bunun gibi 29sn lik kısa bir video olması işlenmeme sebebi olabilir mi ? Oldukça kısa sayılır diğerlerine göre... ???

drogba

tıklayan arkadşlarıma tekrar teşekür ediyorum. evet 2 tık görünüyor ama en azından sadece burdan 3 tık yapılmış 2-3 gündür süren sorun devam ediyor. 2 kere mail attım. ilkinde alakasız bir cevap verdiler. yanlış anladıklarını falanca videonun defalarca kez izlenmesine rağmen 1-2 tane komisyon yatığından bahsetim geri cevap alamadım hala :). çekim limitine az kalmişken bu hataların olması üzücü.

drogba

bitmiş olabilir bu aralar baya bir dengesizlik var  :) normal hızında giderse 2 gün içinde çekim isterim ama böyle giderse mechul.

hakanatik01

yorgunluk oluyor bende gece erken yatıyorum yoksa gece daha çok geliyor 3-4 gibi ama işte denk gelsek 2 güne gene tamamlanır arada işlenmese bile  :) yoksa ulaşırdın şimdiye sanırım siteyi açtım auto refresh yapıyorum bakalım denk gelirsem çıkmadan yazarım artık :) inat ettim bende nedense :D

drogba

sağol hakan seninde emeğin az geçmiyor siteye :) $1,60  kaldı ödemeye yani 160 tık

edit : şu auto refresh i nasıl yapıyosun o nuda bi de hele :D