Destek için tıklar mısınız?

Başlatan drogba, 08 Nisan 2013, 00:23:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drogba

sağol hakan :). çekime $0.50 kaldı.. umarım virool bir ağrıza çıkartmaz . çıkartırsa baya ağır bir mail yollarım çünkü parayı 1 gün gecikmeli yolluyorlar yani kontrolden geçiyordur site falan. "siteniz şöyle böyle" deyip beni "hamalık yaptın bizze sağol şimdi by by "konumuna sokmazlar  umarım.

hakanatik01

Yok ya koca virool her GPT sitesinde var ; gecikme falan  olsada bir şekilde yollar gibi parayı ,onu dert etme çok ;)
az kalmış haydi hayırlısı video gelirse bugün bitiririz belki ben film bakıyordum arada sayfa yenileyip  bakarım siteye :)

drogba

yok hakan birkaç yerde okudum site ingilizce değil falan diye iptal etmişler ödemeyi. benim site ingilizce ama sitenin kendisi türkçe. neyse öğrenicez dediğin gibi az kaldı :) $0.38

drogba

bende yeni video çıktı. herkeste çıkmaya bilir tabi :) http://gamewithinthegame.tr.gg/

hakanatik01

Video geldi 00:43 saniye
Video adı:Painful Skateboard Bail | MUST SEE!!!
Süre:00:43
gene fena düşmedi :P  demirin üstüne düşeydi fenaydı

Bu arada oyuna da şimdi baktım clasic oyun gerçekten yeni versiyonuda gelmişti SF vs Tekken ;) Plasystation da en severek oynadığım 2 oyundan biridir birisi SF birisi PES arada mortal kombat vardı o oyunu da isteriz  :g :g :)

drogba

sağol hakan. bu oynunu koymamadaki amaç tamamen nostaljidir. bu oyun dönemsel simgelerden biriydi kanımca 90lı yıllara özellikle türkiye de damga vurmuştur şu an bile aduketi bilip bu oyunu bilmeyenler olabilir :). 90 lı yıllarda çocuk ergen genç olan birine ileride sorarsanız 90 lar deyinde aklınıza ne geliyor diye eminim bir çoğu sıralamsına street figter2 veya atari salonları nı koyar.

hakanatik01

Video geldi gene

Video adı:Worst 30 Seconds Of Your Life: Bathroom Peeper
Süresi:01:17

drogba

http://gamewithinthegame.tr.gg/Virool-videos.htm son $0.10

bu arada izliyorum videoyu şu an hakan  :y

lovablegs

şuan var izlemek isteyenler için ....

hakanatik01

aynı uyarı sanırım bende başka video yok olanda tuvalet şakası videosu :P :) lovablegs te izliyor bir kişi daha izlerse tammlanır gibi bakalım olmadı 1 video daha bekleriz sonra yatarız gari :)