Destek için tıklar mısınız?

Başlatan drogba, 08 Nisan 2013, 00:23:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drogba

sizin izlemenizde fayda var ama panel  elimde olduğu için ne zman işediğini görüyorum bazı vidoların ilkbölümlerini izleyince para hesaba geçiyor. ama tabi ben gördüğüm için rahat oluyorum siz yinede tümünü izzerseniz daha iyi. senin video bitsinde tekrar yeniliyim paneli

hakanatik01

Video adı:LeftLane E ft Geda - My Bitch
Süresi:04:15

drogba

ve $10.00 !!

bu arada sanırım bana torpil yapıyor ben ilk bölümleri izlesemde para hesaba geçiyor sizde ise tamamnını izleyinde para hesaba geçiyor. neyse 24 saat bekleyip paranın Available for withdraw:kısmına işlmesini beklicez sonra çekim istiyim ve bakalım neler olacak görelim . destek olan herkese teşekür ediyorum arkadaşlar :) eksik olmayın.

hakanatik01

Bizdede geçiyordur arada işlemiyor olabilir bu yeni video gelince işlenmiş gibi oldu çünkü :) diğerinden 1 saydı bizi neyse oldu ya yatabiliriz  hızlı ve sorunsuz alırsın ödemeyide umarım ;)

ElisaMcCline

sağdak, banner yüklenemediği için sayfa tam olarak yüklenemiyor drogba.

drogba

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Nisan 2013, 15:44:42
sağdak, banner yüklenemediği için sayfa tam olarak yüklenemiyor drogba.

sağdaki banner mi video sayfasında mı sağda banner yokki :S. neyi kastediyosun elisa üsteki reklamları mı ?

ElisaMcCline

Yeterince sağda değil mi diye düşündüm bir an, Üstteki yüklenip sağdaki yüklenmemişti.. Şimdi hem üst hem sağdajki yüklenmiyor.
Bence yeterince sağda :) yine de kavram kargaşasına son vereyim :)

[IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m608/elisamccline/temp/drogba_zpseb52acdc.png[/img][/URL]

drogba

bende sağda reklam yok :D olduğunuda hatırlamıyorum tarayıcıylamı alakalı acaba bilemedim bende görüntü alırım :D ama yüklenme sorunu olduğu aşıkar bendede var  şu an ayrıca reklamları ben yönetmiyorum malesef sitenin kendi reklamları :) ayrıca 1dk önce video vardı sorunsuz izledim şimdi ve yarın öğleden sonra çekim isteyeceğim sonraki durumuda burdan paylaşırım.

drogba

reklamsız sayfa için yaklasik 65 TL istiyor :D oldu gözlerim doldu dedim içimden reklamlara  razıyız ama bende şu an sorun yok elisamccline birdaha bir dene istersen.

drogba

parayı bu günçekicemde böyle bir uyarı var

"You should provide the screenshots of Virool widget placements for each of your sites before requesting withdraw.
Please go to site's edit page and upload them."

görmezden mi geleyim ?