Yurtdışı sitelerinden alışveriş

Başlatan regortaz, 09 Nisan 2013, 23:32:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: abcb - 22 Nisan 2013, 19:07:25
:))
Aştılar iyice kendilerini Hocam  :D

4 parça alzemem var şimdi, yaklaşık 400$ tutacak, satıcılarla yazışıyorum doğru şekilde olması için, doğru satıcıyı bulunca siparişi vereceğim...
Göreceğiz bakalım aşmışlar mı :D

abcb

Sizinki de 12 günde gelirse cevabı bulmuş olacağız Hocam  :g

regortaz

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Nisan 2013, 20:59:22
4 parça alzemem var şimdi, yaklaşık 400$ tutacak, satıcılarla yazışıyorum doğru şekilde olması için, doğru satıcıyı bulunca siparişi vereceğim...
Göreceğiz bakalım aşmışlar mı :D

Hocam ben sadece konsol koruma kabı, kılıf, ekran koruyucu vs. istemiştim 16 dolarcık bir siparişti, sizin malzemeleri gümrükte epey bir misafir ederler muhtemelen :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 22 Nisan 2013, 22:49:12
Hocam ben sadece konsol koruma kabı, kılıf, ekran koruyucu vs. istemiştim 16 dolarcık bir siparişti, sizin malzemeleri gümrükte epey bir misafir ederler muhtemelen :D

4 parça ürünü, 4 farklı adrese gönderteceğim :)
Misafirlik ile pek uğraştırmasınlar diye :)

tolgacan86

Şimdi aklıma geldide adresimde ilçeyi yazmamışım hocam, Kavak / Samsun olacak :g

regortaz

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Nisan 2013, 23:07:42
4 parça ürünü, 4 farklı adrese gönderteceğim :)
Misafirlik ile pek uğraştırmasınlar diye :)

Sonradan toparlayabilirseniz ürünleri güzel fikir hocam :) Ben bir adrese beklerken günde dört-beş defa takip sitesine girip bakıyordum nerde diye, size kolay gelsin :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 22 Nisan 2013, 23:09:42
Şimdi aklıma geldide adresimde ilçeyi yazmamışım hocam, Kavak / Samsun olacak :g

Tükkanı gönderttireyim:D Ne lazımdı :P

Alıntı yapılan: regortaz - 22 Nisan 2013, 23:13:31
Sonradan toparlayabilirseniz ürünleri güzel fikir hocam :) Ben bir adrese beklerken günde dört-beş defa takip sitesine girip bakıyordum nerde diye, size kolay gelsin :g

Yaa tek parça siparişte hiç gelmeyeceğine göre, başka bir şans da yok.. toparlanamayacak kadar uzun mesafeler değil.. Bir Samsun/Kavak var işte en uzak :P

tolgacan86

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Nisan 2013, 23:15:42

Yaa tek parça siparişte hiç gelmeyeceğine göre, başka bir şans da yok.. toparlanamayacak kadar uzun mesafeler değil.. Bir Samsun/Kavak var işte en uzak :P

Orayı geleni unutcaz artık :P