Aylık 200$ Gelir sağlamak için önereceğiniz PTC siteleri

Başlatan rubiccube, 20 Nisan 2013, 00:32:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Nisan 2013, 15:57:27
Ödeme kanıtı koymadık diye bizi es geçmeyin :P genel olarak gelirkapisi.com diyelim ona :)
sizin istatistikleri görünce tolga bile inanamamıştı  elisamccline  hocam task :30$ mıydı neydi ,siz 30'sanız bizi düşünün probux'ın neden bu durumda olduğu daha net anlaşılır belki :P :))

Yahu Mehdi gözünü çıkarmıştı ödeme kanıtlarıyla da :D
Siz burada forundakilere de yardımcı olduğunuz için, onun kadar vaktiniz olmamıştır zaten sanırım ;)

E öyle tabii ki 33$ task ... ve ben :D ... Sizleri düşünemiyorum bile :D
bu yüzden de Tolga' nın kazancına inanasım da gelmiyor :P Çok savsaklamış çook :P

tolgacan86

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Nisan 2013, 16:04:20
Yahu Mehdi gözünü çıkarmıştı ödeme kanıtlarıyla da :D
Siz burada forundakilere de yardımcı olduğunuz için, onun kadar vaktiniz olmamıştır zaten sanırım ;)

E öyle tabii ki 33$ task ... ve ben :D ... Sizleri düşünemiyorum bile :D
bu yüzden de Tolga' nın kazancına inanasım da gelmiyor :P Çok savsaklamış çook :P

Son cümlendeki sorunun cevabıda ilk paragrafta yatıyor aslında ;)

İllegal hesaptan aldığım ödemelerde toplam; $7.75 + $4.98 + $12.52 = $25.25 ediyor.. Eh işte dedirtir hani vakti zamanında taskman olarak görünen birisi için az ama, önemli olan hizmetti ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 25 Nisan 2013, 17:24:25

Son cümlendeki sorunun cevabıda ilk paragrafta yatıyor aslında ;)

İllegal hesaptan aldığım ödemelerde toplam; $7.75 + $4.98 + $12.52 = $25.25 ediyor.. Eh işte dedirtir hani vakti zamanında taskman olarak görünen birisi için az ama, önemli olan hizmetti ;)

Bu durumda hangi tasklarda vardın, hangilerini probuxtan yaptın gibi bir yoklama almak gerekecek galiba :D
10c lik tasklar döneminde geceleri sen pek olmuyordun sanırım. Keza ben sadece onları ve sadece probuxta yaptım,
Bir kısım arkadaşlar csendeki günlük promosyon için kulanırken bile... O dönem sonrasında da hiç bakmıyoruz zaten.

Task kazançlarını, Hakanatik gibi, forumda diğer yardımcı olan arkadaşlarla karşılaştırmanda fayda var bence ;)
Sanırım aynı düşünceyle, benim de, önüne benim gibi hazır liste koyulanlarla bir kıyaslama yapmam doğru olacak, Mehdi diyelim istersen ona da :)

rubiccube

gerçekten tasklardan bu kadar kazanabiliyormusunuz?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: rubiccube - 03 Mayıs 2013, 19:37:08
gerçekten tasklardan bu kadar kazanabiliyormusunuz?

Burada küçük balıklar konuşuyor şu anda, çok daha fazlalarını kazananlar var forumumuzda :)

rubiccube

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Mayıs 2013, 19:40:52
Burada küçük balıklar konuşuyor şu anda, çok daha fazlalarını kazananlar var forumumuzda :)

@elisam hocam bol kazançlar
birgün bizde kazabilirmiyiz acaba... küçük balık olmaya razıyım (sinir)

abcb

Alıntı yapılan: rubiccube - 03 Mayıs 2013, 22:20:23
@elisam hocam bol kazançlar
birgün bizde kazabilirmiyiz acaba... küçük balık olmaya razıyım (sinir)

Tabiki  :) Task geldiğinde zaten forumda uyarı yapıyoruz, task anlatım konularını da uyarı kısmında ekliyoruz,  elimizden geldiğince yardım ederiz  :)

rubiccube

Alıntı yapılan: abcb - 03 Mayıs 2013, 22:34:19
Tabiki  :) Task geldiğinde zaten forumda uyarı yapıyoruz, task anlatım konularını da uyarı kısmında ekliyoruz,  elimizden geldiğince yardım ederiz  :)

@abcb eyvallah teşekkürler takip ederim yalnız @elisam hocanın bildiği bizlere açıklamadığı şeyler var :)

tolgacan86

Alıntı yapılan: rubiccube - 03 Mayıs 2013, 23:02:14
@abcb eyvallah teşekkürler takip ederim yalnız @elisam hocanın bildiği bizlere açıklamadığı şeyler var :)

Bildiği çok şey vardır o konuda hem fikiriz ancak açıklamadığı şeyler çok nadirdir.. Öğrenmek istediğiniz "şey" tam olarak ne ise belirtmeniz halinde daha net yardımcı olabileceğimize eminim..

hakanatik01

bende bildiklerimi açıklasam yeryerinden oynar :P :)) kimseyi yerinden etmeyeyim, taşları yerinden oynatmayayım diye sustum  :X :))