Kazandırmaya Devam Ediyoruz... Hem Siz Kazanın + Benden Kazanın...

Başlatan gungor18, 20 Nisan 2013, 15:08:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

sicher

ödelerini yapacaksa güzel olabilir sitelerden kazancı çekebilmek için 1 ay felan beklediğimiz oluyor bunda ise haftalık yani bir takım gpt sitelerine benzemeye çalışmış bi ara bakarım şimdiden bol kazançlar  @gungor18 :)

hakanatik01

banada zararlı çıkabilirsiniz gibi geldi düşünce güzel ama refleriniz  misal 0,04 kazandırdı 10 kişi olsa 0,6 dağıtacaksınız o 10 kişiyle haftalık 0,6 kazanabilseniz kesintiyede giderse size birşey kalmayacak gibi ,kesintiden sonra dağıtmak daha kazançlı olur  :) kullanmadığım yok gibi o yüzden refiniz olamadım :)

drogba

the bux sitesine refin olabilirm. fakat bir alternatifte önericem sana, clixense de sende benim alt üyem olursan komisyon almadan karşılıklı ödeşebiliriz. yok dersen yazdığın gibi %50 ile devam :)

edit: bu arada bannerlerinde sorun var bana linkini atıver

gungor18

hocam clixsensedeki ref kampanyanızı gördüm olmak isterdim ama üyeyim oraya ve içeride 4 $ var. :)

bannerı düzeltiyorum hemen...

gungor18

Alıntı yapılan: sicher - 22 Nisan 2013, 12:34:47
ödelerini yapacaksa güzel olabilir sitelerden kazancı çekebilmek için 1 ay felan beklediğimiz oluyor bunda ise haftalık yani bir takım gpt sitelerine benzemeye çalışmış bi ara bakarım şimdiden bol kazançlar  @gungor18 :)

teşekkür ederim @sicher... Gitgide sitelerimiz çoğalacak... Daha çok kazandıracağız... Aramızda görmek isteriz sizide :)

drogba

Alıntı yapılan: gungor18 - 23 Nisan 2013, 13:35:10
hocam clixsensedeki ref kampanyanızı gördüm olmak isterdim ama üyeyim oraya ve içeride 4 $ var. :)

bannerı düzeltiyorum hemen...

sorun değil çekim yapmanı bekleriz :) çekimi alınca sponsorunu tanımıyorsan yani bir htır işi yoksa vede elle tutulur bir ref gelirinde yoksa kapatır hesabı  benim kampanyayla katılırsın sende kazanmış olursun :)

o zamana kadar senin hesaptan gideriz %50 ile sonra istersen bu teklifimide değerlendirirsin. şimdi refinle üye oluyorum hayırlsı olsun bakalım.

gungor18

Alıntı yapılan: drogba - 23 Nisan 2013, 08:40:50
the bux sitesine refin olabilirm. fakat bir alternatifte önericem sana, clixense de sende benim alt üyem olursan komisyon almadan karşılıklı ödeşebiliriz. yok dersen yazdığın gibi %50 ile devam :)

edit: bu arada bannerlerinde sorun var bana linkini atıver

düzelltim hocam :)

gungor18

Alıntı yapılan: drogba - 23 Nisan 2013, 13:42:43
sorun değil çekim yapmanı bekleriz :) çekimi alınca sponsorunu tanımıyorsan yani bir htır işi yoksa vede elle tutulur bir ref gelirinde yoksa kapatır hesabı  benim kampanyayla katılırsın sende kazanmış olursun :)

o zamana kadar senin hesaptan gideriz %50 ile sonra istersen bu teklifimide değerlendirirsin. şimdi refinle üye oluyorum hayırlsı olsun bakalım.

tmm hocam hallederiz :) belki yakın tarihte bile olabilir ... 5 ref var hiç bir işe yaramıyorlar :)

drogba

Alıntı yapılan: gungor18 - 23 Nisan 2013, 13:48:26
tmm hocam hallederiz :) belki yakın tarihte bile olabilir ... 5 ref var hiç bir işe yaramıyorlar :)

bence en mantıksılısı öyle:)