Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 14 Aralık 2013, 15:55:15
sağolasın :)
Bundan sonrakiler kar.. 200 e kadar çıkartmayı planlıyorum kar ederlerse .

İçerde birikenlerle mi almaya başladın ???

Benim 250 nin 50 si gitmişti.... 250 iken son birkaç gün zaten kelekti.
2 gündür 200RR 1$ atıp kaçıyor.... İyice sulandılar gider ayak (d)

Gönderip kurtulacağım. Net olarak bir görmek .istiyorum refsiz günde ne birikiyor.

FilmsizKalma

Direk refim olmadigi için içeride 0.25 birikiyor gunluk :))
Evet yatirdigimin 1$ fazla sini çektiktensonra iiçeride birikenle 50ref almistim. Simdi 2$ daha birikmiş bu şekilde kontrol ederek zarar ettirmiyorlarsa 200e cikacagim bakalim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 14 Aralık 2013, 16:53:13
Direk refim olmadigi için içeride 0.25 birikiyor gunluk :))
Evet yatirdigimin 1$ fazla sini çektiktensonra iiçeride birikenle 50ref almistim. Simdi 2$ daha birikmiş bu şekilde kontrol ederek zarar ettirmiyorlarsa 200e cikacagim bakalim.

Hadi hayırlısı, refler hayırlı olsun :)
50 lik paketler daha verimli olabilir gibi bir his oluşmaya başladı bende ;)
Şunları salıp da denesem mi acep :P ya da O standartken alınan paket diye mi öyleydi zaten acaba ???

enderege

Bugün bende de bi tuhaflık oldu. 1 adet DR artmış. Kimki diye bakınca en son refin 08-12-2013 de geldiğini gördüm. Bu refi neden o zaman vermedi acaba?

Aklıma aktivasyonu yeni yapmış olabilir geliyor ama o zamandan bu zamana kalır mı?

Neyse gelsinde nasıl gelirse gelsin. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hamzakursad

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 14 Aralık 2013, 16:57:01
Hadi hayırlısı, refler hayırlı olsun :)
50 lik paketler daha verimli olabilir gibi bir his oluşmaya başladı bende ;)
Şunları salıp da denesem mi acep :P ya da O standartken alınan paket diye mi öyleydi zaten acaba ???

Vaktinde benim gözlemlediğim;

Standart Paket RR < Premium Paket RR < Premium+ Paket RR < Direct Ref  :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: enderege - 14 Aralık 2013, 18:52:08
Bugün bende de bi tuhaflık oldu. 1 adet DR artmış. Kimki diye bakınca en son refin 08-12-2013 de geldiğini gördüm. Bu refi neden o zaman vermedi acaba?

Aklıma aktivasyonu yeni yapmış olabilir geliyor ama o zamandan bu zamana kalır mı?

Neyse gelsinde nasıl gelirse gelsin. :D

daha önce bikaç sitede benim başıma gelmişti hocam :)  kayıt oluyorum ve activasyonu bi ara yaparım deyip geçiyorum :D  3-5 gün sonra mailleri kontrol ederken bi bakıyorum orda açılmamış mesajlar :D  tıklayınca direk siteye yönlendiriyordu ve girişimi yapıyordum :y
yani tahmininiz muhtemelen doğru olabilir :)

bekeli

@FilmsizKalma, sorunun duzelmesine sevindim. Geçmiş olsun ;)

enderege

Geç gelen RR ler çok kazandırırmış diye bi ütopya varmış.

Geçmiş olsun. :)

tolgacan86

Ortak geçmiş olsun :) Bol kazandıran RR'ler olur umarım affettirirler kendilerini :)

enderege

Dün Ticket açmıştım ödeme nerede diye.

Bana cevap vermiş.

Dear user,
Please, read p.6 Agreement

diye oraya bakıncada şu var:

6. Payments to users
• All payments are made on request to a PayPal account only. You can request your payment after reaching a minimal payment amount described in Terms of Service.

• The minimum amount paid is $2.00, next payments can be requested when you will reach $6 on your account. The minimum amount paid for premium members is always $2.

• Payments are send every monday of the month. We pay all the withdrawals done until sunday (including sunday's one).

• Ojooo Media GmbH is not responsible for incorrect payment data provided by user.

Bu kısım eskiden de böylemiydi? Sadece paypala mı ödeme yapıyorlar? Payza yatırım alıyor ama ödemiyor mu? Bi değişiklik oldu mu son zamanlarda?