Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: leprechaun - 21 Aralık 2013, 06:10:44
hocam ojooo da ödeme alan oldumu benim ödeme 1 hafta dır pending
ben artık umudu kestim

Evet alan var... kanıt konusu burada:

Son ödeme de konu i,çinde burada:

hamzakursad

Admin news: Referrals
Dear Ojooo WAD users

we are pleased to inform you about modernization in the field referrals.
Customer satisfaction has always been the top priority for us. For this reason, we have developed a special method, which excludes the referrals with a constantly low click activity from the pool for rental.
This functionality is active now.

Napmışlar arkadaşlar?  Kalın yazılmış kısmı tercüme edecek var mı?

bilalyuzugullu

ref havuzunda düşük tıklama yapan refleri dışlayan, bertaraf eden, pert edip hurdaya çıkaran  bir sistem geliştirip uygulamaya koymuşlar :D

sanırım böyle bişeyy diyoo  ???  artık ne kadar gerçekse  ???

bu arada sanırım standart rr limiti 100, pre 300, pre+ 3000 olmuş.

ElisaMcCline

Bu yazıyı kapattığım için alıp paylaşamamıştım :)
Aklımda kaldığı kadarı lile birazdaha farklı algılamıştım, o yüzden doğru bilgi gelene kadar yorum yapmak istememiştim :y

Senaryo 1:
Ödemelerin gecikmesiyle eş zamanlı sunulması biraz manidar. Çünki cashout yapmayın/yatırım yapıp daha çok kazandıracak yeni reflerden alın da diyor aynı zamanda bu bilgiyle.
Keşke biraz daha erken halletselerdi. Çünki zaten yapılacaklar listesinde vardı bu. :(

Senaryo 2:
Bununla uğraştıkları için ödemeleri geciktirdikleri üzerine kurulu iyi niyetli bir senaryo düşünürsek,
Ödeme gecikmeleri toparlarsa, yeni refler de denenebilir.

FilmsizKalma

hocam pekte bertaraf felan etmemişler, 50 bir almıştım 20 de bir. içieride birikenle.. aynı tas aynı hamam aynı sabun bezi..

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 21 Aralık 2013, 17:41:27
hocam pekte bertaraf felan etmemişler, 50 bir almıştım 20 de bir. içieride birikenle.. aynı tas aynı hamam aynı sabun bezi..

senin önceden aldığın reflere değil babacım bu :D yeni alacakların için geçerli :y

havuzun içine tazmanya canavarı salmışlar, tıklamayanı yutuyomuş artık :))

FilmsizKalma

avuçlarını yalasınlar abicim :D eldekini düzeltmeden bakkala yenisini almayamı gidelim :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 21 Aralık 2013, 17:41:27

Yaa aldırtma şimdi bana ref :) Admin news review olayına girmeyelim :)
Dün gece bu yayınlandıktan sonra alınan reflerden bahsediyorlar tabi ki :)

Alan olursa bilgi paylaşır zaten.. Ben ödeme düzenini bekliyorum.. Toparlarsa alırım :)

bilalyuzugullu

benim 50 lik paket 2 gündür 40 sent yazıyor :y 10$a 12$ eder bu aylıkta.
daha iyi olursa alırım bende ancak maddi sıkıntı seziyorum ben maalesef   :S
yoksa ne diye rent ref limitlerini yükseltsinler  ???  diye düşünmeden edemedim.

FilmsizKalma

abi paraa sıknıtısı var işte ödemeler kaç güne düştü bu seneryoları sizler benden daha çok gördünüz.