Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

PayPal 72 saatte ödeyebildiğine göre, Payza sorunu var demekki ... :)
En azından öyle yorumlanabilir :)

hamzakursad

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Aralık 2013, 14:38:11
PayPal 72 saatte ödeyebildiğine göre, Payza sorunu var demekki ... :)
En azından öyle yorumlanabilir :)
Tek payza kaynağımız da gidici gibi :) paypal devam sanırım  :)

leprechaun

işin kötü tarafı payzaya gönderdiğim 20 dolar iptal edilmiyor admin kabul etse ona hediye edicem :) iptal etsin hesapta 100 dolar birikti paypala gönderseydim bea :)

enderege

Alıntı yapılan: leprechaun - 23 Aralık 2013, 13:35:47
8 nci günüde devirdik maş. halen payza ödemesi gelmedi :)

Ben 14/12/2013 de istedim. Hala yok.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Seninkini bana yollamışlar :))

leprechaun

arkadaşlar ödemem gelmiş sizde kontrol edin :)

FilmsizKalma

Sitenin şu hali ile önerilenlerde olmasını hiç onaylamıyorum görüş değerlendiriyorsanız.
Son uyarılarından sonraki refleri al onları öncekilere vur topla çıkar çarp hiç bir halt etmiyor. 1gün 10 cent cepten yiyor diğer gün 11 cent fazlası çıkıyor 2 gün 1 2 cent fazlası 2 3 gün 3 4 cent aşşağısı.. Aldığın refle rezil olup vakit kaybetmek bu şekilde olsa gerek.

yılbaşından sonra verilecek olan reklamdaki ojooo slotum. ojooo için yapacağım son şey olacaktır. Bundan sonra keyifleri bilir.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 30 Aralık 2013, 12:17:14
Sitenin şu hali ile önerilenlerde olmasını hiç onaylamıyorum görüş değerlendiriyorsanız.
Son uyarılarından sonraki refleri al onları öncekilere vur topla çıkar çarp hiç bir halt etmiyor. 1gün 10 cent cepten yiyor diğer gün 11 cent fazlası çıkıyor 2 gün 1 2 cent fazlası 2 3 gün 3 4 cent aşşağısı.. Aldığın refle rezil olup vakit kaybetmek bu şekilde olsa gerek.

yılbaşından sonra verilecek olan reklamdaki ojooo slotum. ojooo için yapacağım son şey olacaktır. Bundan sonra keyifleri bilir.

Tabii ki, farklı görüşü olan herkesin bilgisi önemli.
Keza ben de RR ler konusunda aynı fikirdeyim. Ama Neobux' ta da RR lerden kim ne kazanıyor diye de bakmak lazım o zaman.
Yani Sadece DR ya da sadece RR olarak bakamayız bir sitenin önerilip önerilmemesine.
Yoksa sadece DR olan siteleri nereye koyacağız.. Csense i hiç mi öermeyelim yani.
Siteleri genel olarak ele almalıyız.

hamzakursad

Dear Ojooo user!

Thank you for your message.

Requested operation is performed by specifically according to the rules spelled out in the Terms of Use In case you have not received your funds to the payment system, you specified at registration for a certain regulation time, we ask you to inform

ne demişler? Rusçadan translate, anlam bozukluğu olabilir.

ElisaMcCline

Buna farklı yorumlar geldi daha önce ama.
ben buradan, Ödemeler aylık, her ayın ilk Pz.tesi ödemeler yapılacak anlıyorum.

Yani hızlı gelecek ödemeleri unutun. Ocak ayının ilk Pz.tesini beklesin bekleyen arkadaşlar. 6 Ocak 2014 yani :y