Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Ocak 2014, 12:30:56
Onu anlamıştım beya ama hani yorumlara bakınca bir giren pişman bu siteye bir girmeyen :D okg erkli bir güncellme gibi gelmedi ondan :P

Bu tanıtım güncel değil felan diye bir iki güne kalmaz şikayetler gelmeye başlardı.
Millet gireceğinden değil. Maksat bilgiler güncel olsun. Girmeyen yine girmesin ;)

hakanatik01

ikose

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 22 Ocak 2014, 12:26:31
Hakanatikte neden 2 banner var. Bende koymak istiyorum 1 banner daha yönetim.
bak şimdi hiç kalmamış, senin yüzünden kaldırdı tüm bannerları iyimi oldu yaniii :g

bekeli

Bu arada üyelik yükseltme özelliklerini güncellerken bir şey farkettim.
Pre+ ve VIP üyeler ücretsiz hosting ve domain alabiliyorlar Ojooo'dan.

Ben deneme amaçlı aldım.

Sadece iletişim için kullanılabiliyor şimdilik :P
Pre+ olan arkadaşlar değerlendirebilirler.

hakanatik01

Bişi yazıp yolliyim dedim "send" çalışmadı eklentilerim mi engelledi çok üstüne düşmedim (yvr) :P

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Ocak 2014, 12:54:15
Bişi yazıp yolliyim dedim "send" çalışmadı eklentilerim mi engelledi çok üstüne düşmedim (yvr) :P

Daha bakamadım ayrıntılarına çok fazla.
Ne kadar trafiği kaldırır bilemem.
Şimdilik dursun bir kenarda. Bakarız duruma göre ;)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ikose - 22 Ocak 2014, 12:44:16
bak şimdi hiç kalmamış, senin yüzünden kaldırdı tüm bannerları iyimi oldu yaniii :g
ne dicenki işte oda anlamış hiç bi işe yaramadığını :D

hakanatik01

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 22 Ocak 2014, 13:18:01
ne dicenki işte oda anlamış hiç bi işe yaramadığını :D
Medyumluğuma başladın yahu nerden biliyorsun :P Aksine çok işe yaradığını düşündüm  birkaç arkadaşımız gelip refim oldular sağolsunlar :) yeri geldi teşekkür edeyim hepsine tıklama yapmanıza gerek yok ama arkadaşlar bilginiz olsun teker teker söylemeyeyim siteyi beğenen isteyen devam edebilir yoksa bırakın gitsin :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Ocak 2014, 14:31:37
Medyumluğuma başladın yahu nerden biliyorsun :P Aksine çok işe yaradığını düşündüm yaramayacagınoşımız gelip refim oldular sağolsunlar :) yeri geldi teşekkür edeyim hepsine tıklama yapmanıza gerek yok ama arkadaşlar bilginiz olsun teker teker söylemeyeyim siteyi beğenen isteyen devam edebilir yoksa bırakın gitsin :)
Yok yahu yazim yanlisi var :)) banner ise yariyor. Benle kapismanin ise yaramayacagini oda anlamis seklinde bir anlam içermesi lazimdi :)

Oda anlamiş hiç bi işe yaramayacağını :)  yani bana tek kelime etmeden geyigime karsilik vermeden direk yazdin ya ondan :) otekide telefonun azizliği olmuş herhalde :)

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Ocak 2014, 12:39:13
tamam :P :)

Gerçektenmi artık kısa cümleler kuruyor acaba  ??? :D