Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: bekeli - 28 Ekim 2013, 20:29:06
Hocam ticket'a felan gerek yok.

İşin espirisindeyiz bekeli. Ama Ojooo forumda bir Türk vardı.  Ödemesi onunda gelmemiş. ve daha önce 3 ödeme almış. Fakat dediğin gibi üye sayısı arttıkça kontrol mekanizması yavaş ilerliyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hamzakursad

Alıntı yapılan: enderege - 28 Ekim 2013, 20:23:59
Ben ödeme isteyeli 48 saat oldu. Demek ki yarın ticket zamanı. :P
Hiç acıma hocam, arada fırçalamak lazımmış  :P

FilmsizKalma

İd şifremi doğru girmeme rağmen 4 kere veya 5 kere yanlış dedi  ve sonrasında 10 dakika banladı :(

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 29 Ekim 2013, 22:16:00
İd şifremi doğru girmeme rağmen 4 kere veya 5 kere yanlış dedi  ve sonrasında 10 dakika banladı :(

Sitede login iken login olmaya çalışırsan captcha kodunu kabul etmiyor. Hatalı girdin diyor.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 29 Ekim 2013, 22:20:28
Sitede login iken login olmaya çalışırsan captcha kodunu kabul etmiyor. Hatalı girdin diyor.
Login değilim hocam, cahpta yanlış demiyor, kullanıcı adı ve şifre hatalı diyor. 10 dakika bekledim yine girdim 2 kere 10dakika ban ddedi... Şifre değiştir yapacağım artık :(

volkanaydinli

Biraz önce ödeme istedim. Sonucu burada da paylaşırım...

FilmsizKalma

Deli olacağım ya.. En son değiştirdim şifreyi onlineda oldum şifre göndermişti maile onunla.. Sonra ayarlardan kendi şifremi yaptm kabul etti. Reklam bakayım dedim tıkladım üye ol yada giriş yap yazdı.. Login dedim İd şifre yazdım yine banned :(

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 29 Ekim 2013, 22:50:30
Deli olacağım ya.. En son değiştirdim şifreyi onlineda oldum şifre göndermişti maile onunla.. Sonra ayarlardan kendi şifremi yaptm kabul etti. Reklam bakayım dedim tıkladım üye ol yada giriş yap yazdı.. Login dedim İd şifre yazdım yine banned :(

Bi besmele çekte dene. :D

fkork

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 29 Ekim 2013, 22:52:12
Bi besmele çekte dene. :D
Alıntı yapılan: fkork - 29 Ekim 2013, 22:53:01
hatim lazım hatim..... :)

Valla 1 tanede kesmez bunu :D Acaba ilahi güçler bana bırak ne işin var mı diyor? He enderege sen ne dersin?