Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

reklamlar yine normale dönmüş :y

bekeli

Arkadaşlar,
Dün bi moderatör ile görüştüm. Söylediklerine inandığım ve güvendiğim birisi.
Pre'lere ödemelerde öncelik var mı sorusunu yönelttim.
Hayır dedi.
Sadece yıllık VIP almış üyelere öncelik olduğunu söyledi.

Peki bu ödemeler niye böyle bi kısmı çok geç bi kısmı hemen ödeniyor diye sordum.
İki kişi görevlendirilmiş.
Birisi geçmişteki ödemeleri yapıyormuş, birisi de yeni istenenleri yapıyormuş.
Geçmiştekiler niye bu kadar uzun sürüyor diye sordum.
Yaşanılan çok büyük cheater olayları nedeni ile ödeme yapılmadan hesaplar inceleniyormuş. Buda uzun sürmesine neden oluyormuş.

Ben mod'un söylediklerini aktardım. Yorumsuz..

bekeli

Sorumu soruyorum :D
Hesabımda birikenle yıllık VIP üyelik alayım mı? Cepten para çıkmayacak.
Acaba bekleyen ödemeyi de hızlandırırlar mı alınca ???

FilmsizKalma

Bekeli onlarında istediği bu senin para harcaman..Gözden çıkaracağın(cebinden olmasa bile) para abartı bence. Yinede büyük lokma var ona değer diyorsan yapılabillir..

Bu arada 11$ ödeme isteyim dedim.. hiç değişiklik yapmadan ödeme sayfasına yukarı yuvarlayıp geçiriyor ya istedim..
Bizi kandırmaya çalışmayı! uyarısı geldi.. Ne oluyor ya dedim hesaba baktım talep yok.. Yeniden ödeme sayfasına geçtim. İçeride yazdığından biraz düşüğünü yazınca talebi aldı..   

enderege

@bekeli,

Ha bugün ha yarın ödeme gelecekese acelesi yok. Ama ödeme yapmayacaksa ha vip olmuşsun ha standart. Bence değmez. Aylık vip bile almayacağım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 04 Nisan 2014, 11:02:10
@bekeli,

Ha bugün ha yarın ödeme gelecekese acelesi yok. Ama ödeme yapmayacaksa ha vip olmuşsun ha standart. Bence değmez. Aylık vip bile almayacağım.

Hocam,
Ben zaten geçen ay hesaptan VIP üyelik almıştım.
Bundan sonra da hesaptan almaya devam edeceğim. Ödemelere devam edecekse dediğiniz gibi sorun yok.
Benim düşüncem şu;
Tamamen Scam olmadan bekleyeni ve hesapta birikeni alayım en azından.
Ha scam olmazsa da zaten sorun yok. Hesaptan alacağım aylık VIP'leri yine hesaptan peşin ödemiş olurum diye düşündüm.
Ama halen karar veremedim.
Çünkü, bekleyen ödeme bikaç gün içinde gelecekse, sonraki istediğim de hemen ödenecekse (yeni ödemeler hızlı ödeniyor gözüküyor) yıllık VIP almamın anlamı yok. Ama işte buradaki -se -sa sayısı yukardaki -se -sa sayısından daha fazla :D

bekeli

Dayanamayıp aldım yıllık üyeliği :)
Bakalım ödemeler hızlanacak mı ?

PTC'ye başladığımda ödemeler hızlı gönderilsin diye 999 dolar harcama yapar mısın diye sorsalardı deli misin kardeşim, yürü git işine derdim :P

Gerçi harcama cepten değil hesapta birikenden ama yine de yapmam derdim herhalde.

Ödemelere devam ederse ne ala, etmezse en azından şu anki bekleyenleri alırım diye düşündüm. Yani inşallah :)

Hayırlısı artık ;)

enderege

Alıntı yapılan: bekeli - 04 Nisan 2014, 11:08:29
Hocam,
Ben zaten geçen ay hesaptan VIP üyelik almıştım.
Bundan sonra da hesaptan almaya devam edeceğim. Ödemelere devam edecekse dediğiniz gibi sorun yok.
Benim düşüncem şu;
Tamamen Scam olmadan bekleyeni ve hesapta birikeni alayım en azından.
Ha scam olmazsa da zaten sorun yok. Hesaptan alacağım aylık VIP'leri yine hesaptan peşin ödemiş olurum diye düşündüm.
Ama halen karar veremedim.
Çünkü, bekleyen ödeme bikaç gün içinde gelecekse, sonraki istediğim de hemen ödenecekse (yeni ödemeler hızlı ödeniyor gözüküyor) yıllık VIP almamın anlamı yok. Ama işte buradaki -se -sa sayısı yukardaki -se -sa sayısından daha fazla :D

Aslında ben Yıllık vip e taraftra değilim ama işin püf noktası şu olabilir. Balance dan harcanan ile yıllık VIP cepten harcanana ile yıllık VIP. Bu ikisinin farkı vardır bence. Sen balance dan  alacaksın. Adam sana şuan ödeme göndermiyor ki. Zaten sen avucunun içindesin. Neden içerdeki parayı eksilttin (+ bir katkı vermeden) diye ödeme göndersin ki?

Tabii son karar senin. Bende yıllık VIP alacak kadar balance da para yok. O nedenle bana cazip gelmiyorda olabilir.

EDİT:
Ben yazarken sen almışsın bile. Hayırlı olsun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

hayırlı olsun, bencede alınabilir, aynı düşünceyi ilk pre+ olmak yada olmamak arasında kalındığında söylemiştim, cepten giden yoksa her tür alınır bence..

bilge8408

Bence o parayla reklam verseydiniz sizin için daha faydalı olurdu. Çünkü site güzel trafik alıyor.  Yıllık VIP üyeliğin eski bekleyen ödemeleri hızlandıracağını düşünmüyorum şahsen. Umarım yanılıyorumdur. Ödemeleri de miktarlarına göre öteliyorlar (bu da şahsi görüşüm) . 1 kişiye 800-900 dolara ödemektense 20 kişiye 50 dolar ödeyip, o 1 kişiyi bekletmek işlerine geliyor.

Ayrıca siteye çok ciddi para giriş çıkışları var ve sürekli yatırım alıyorlar. Ama bu sistem ve ödeme planıyla uzun süre varlıklarını korumaları maalesef mümkün değil.

Herşeye rağmen hayırlı olsun; nasılsa kazanacağını kazanmışsın boşver :)