Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

"3 Mayıs'ta aldığım ödeme var (6 günde gelmişti).
Yarın tekrar ödeme talebinde bulunacağım.
Sonucu buradan bildiririm" evet demiş ya gelmedi, ya haber etmedi yada çekmedi gelince öğreniriz artık :) Pek çok yer Scam demeyede başladı geç ödüyor diyemi yoksa herkesmi umudu kesmeye başladı göricez artık Hamza bile umudunu kesmediyse kimse kesmesin ama :P :D

bekeli

Alıntı yapılan: bekeli - 12 Mayıs 2014, 14:36:25
3 Mayıs'ta aldığım ödeme var (6 günde gelmişti).
Yarın tekrar ödeme talebinde bulunacağım.
Sonucu buradan bildiririm ;)

demiştim ayın 12'sinde. 13 Mayıs'ta ödeme istedim.
Bugün 9. gün ve ümidimi kesmiştim. Hatta hesaptan günlük reklam bile satın almıştım.
Akşam gelmiş ödeme ;) Yani 9 günde gelmiş oldu :)
Yıllık VIP'lere ilk başta 2 saat içinde ödeniyordu. Sonra 24 saate çıktı. Sonra 6 güne. Şimdiki de 9 günde ödendi. Gitgide aralık büyüyor.
Tatlı rüyada sona yaklaştık sanırım :S

hakanatik01

En azından bizden birileride ödeme alıyor 9 gün 10 gün sorun değil ödesinde daha :) Hayırlı olsun nicelerine ;)

ElisaMcCline

Sanırım ben de ümidi kestim. 35 çıkmadı hesapta. 20 ile PTC reklam veridim.
Bekleyen bir tane var zaten, gelirse o gelsin :)

FilmsizKalma

Hayırlı olsun toprağın;))
Bizimde bekleyeni iptal etse bir 75 cikacakta etmiyor :(   

dansastas

ojooo adminden tüm üyelere mesaj var ingilizcem çok iyi değil çevirebilirseniz sevinirim

Dear Users,
sorry for the delay in payment and all the problems associated with it. We completely understand you and are doing all we can to address this issue as soon as possible. As previously reported, we have introduced a new system that regularly detects and eliminates scammers. Many of these people make comments on various forums and request for payments.

This week alone, we have blocked several thousand users taking advantage of automated clicking tools. In this way, such people overstate their earnings and contribute to delays in payments.

We assure you that we shall take all necessary measures to detect these scams. This is possible thanks to the hard work of our programmers and moderators. Unfortunately, this translates into delays in payments, for which we as much as you do are operating at a loss.

Our company has an excellent reputation and is highly rated in many industrial rankings. We do all within our powers to be the best website in the industry. It requires a lot of patience and Your support. Negative comments and actions only harm the whole community gathered around Ojooo.

We thank you all for the assistance rendered, support and understanding. All users of our innovative mail site and Ojooo Watching Ad benefit from it.
All inconveniences related to payments shall be settled within the next three months. This is sufficient time for the upgrading the security system of our website and providing you adequate comfort in your activities.

Thank you all for your understanding and support in the further development of our company as well as Yours!

hakanatik01

Destan yazmış ama kısaca anladığımı  açıklayayım :) Önemli gördüklerimi yazayım...

Gecikmelerin sebebini hilekarlara bağlamış (bunlarla uğraşmaktan ödemelere fırsat gelmiyor demekki :P bu yüzden gecikmeler oluyormuş her hesap inceleniyormuş;
Büyük bir şirketiz ve bu işte lider olmak istiyoruz falanda filanda ...
3 ay içinde tüm ödeme problemlerini çözüme kavuşturcaağızda demiş kısaca el mahkum zaten bekleyecez :D

universitely76

Ee zaten hep bunu söylemiyor muydu bu admin..ne değişti.. sürekli 2 ay 3 ay sonrasına erteliyor durumu ve sonuç scam olmaya ramak kalmış bir Ojooo  (red)
Şu sıra imzasız'ım...

kamil34

bu sitede ödeme yapıldı diyor hesabınız bölümünde ama paypala baktığımda ödemem yok,paypalda aldığım ödeme gözükmüyor.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: kamil34 - 28 Mayıs 2014, 11:05:31
bu sitede ödeme yapıldı diyor hesabınız bölümünde ama paypala baktığımda ödemem yok,paypalda aldığım ödeme gözükmüyor.

Account sayfasında orta üst alanda kırmızıyla yazan yazıdan bahsediyorsunuz değil mi ?

Bu yanlış çeviri sürekli soruluyor. Türkçe değil de, ingilizce dil ile bakın o yazıya.
Az çok ingilizce varsa, henüz yapılmadığı yazısı olduğunu anlarsınız. Olmadı burada bilgi verin ve doğrulattırın.