Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: ikose - 08 Kasım 2013, 14:07:08
Maşallllaaaaahhhhh  :y
Teşekkürler ;)
Ah ikose modum ahh. Site ilk açıldığında günlük gelir düşük deyip pek yanaşmadınız siteye.
O zamanlar ref bulmak çok kolaydı :S :( Bulduğunuz reflerden üyelik yükselten illaki çıkacaktı.
Çünkü site tam üyelik yükseltmelik. Yanlış anlamayın, sizin adınıza bir burkuntu oluştu :(

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Kasım 2013, 14:10:09
Hayırlı olsun ;
bol şans denirmi böyle birşeye bilemedim genede diyeyim bol şans diğer reflerinde alır umarım :)
Eyvallah. İnş. olur.

ballondor

Alıntı yapılan: bekeli - 08 Kasım 2013, 14:05:56
Reflerimden birisi Premium+ almış.
Aynı kişi 1 hafta önce Premium almıştı. Yani arkadaştan 1 hafta içinde iki kez bonus geldi. 20 dolarcık.

Allah bereket versin ;)
hayırlı olsun hocam :)
sizin bir premium+ refiniz daha var onu unutmayın  :P

bende premium+ da devam etmeyi düşünüyorum gibi, şu 4 günlük suspenden dönemi çok etkiledi ama, neredeyse 100$ alacagımdan oldum. bu ay dolsun gelen gidene göre iyice düşünüp karar verecegim.

bekeli

Alıntı yapılan: ballondor - 08 Kasım 2013, 16:13:43
hayırlı olsun hocam :)
sizin bir premium+ refiniz daha var onu unutmayın  :P

bende premium+ da devam etmeyi düşünüyorum gibi, şu 4 günlük suspenden dönemi çok etkiledi ama, neredeyse 100$ alacagımdan oldum. bu ay dolsun gelen gidene göre iyice düşünüp karar verecegim.

Hocam o ilk göz ağrım zaten ;)
İnşallah çok daha fazlasını kazandıran reflerin olur hocam ;)
Premium+ bende düşünüyorum önümüzdeki ay.

FilmsizKalma

Bende premium A+ düşünüyorum daha az yakıyormuş :)) ne bu arkadaş maşallah alan alana :))

tolgacan86

Sağolsun geçen ay premium+ alan refim yineledi üyeliğini :) İnşallah daha çok kazanmaya devam eder :g

Sayesinde bende 100 RR daha aldım, 200 oldum :)

ballondor

@tolgacan soruna buradan cevap vereyim ödeme kanıtlarında konu dagılmasın diye düşündüm :)

premium+ almadan önceki yatırımlarımı çıkarmıştım, yani "0" düzeyinde iken premium+ ve rr için siteye 110$ yatırım yaptım. 50$ probux reklamı sadece ojooo için harcadım. balance ta birikenlerden de 80$ rr için harcama yapmıştım.

850rr var(süreleri değişken 200 tanesi 3 gün içinde bitecek-200 tanesinin daha 27 günü var) 40 kadar aktif refim var. premium+ dan sonra yaklaşık 145$ çekim yaptım ve premıum+ nın bitmesine daha 15 gün var.

özetle tablo bu şekilde :)

edit;premıum+ refiniz hayırlı olsun :)

tolgacan86

probux reklamından ne kadar ref geldi acaba bide ne zaman verdin acaba? çok geçmemiştir sanırım üzerinden.. ?

ballondor

tam hatırlamıyorum da max 2 hafta oldu, 46 ref geldi, gelenlerden 2 tanesi premium aldı, 20 kadar da tıklamaya devam eden var

belki görmüşsünüzdür de reklamı su şekilde vermiştim

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ballondor - 11 Kasım 2013, 01:01:50
tam hatırlamıyorum da max 2 hafta oldu, 46 ref geldi, gelenlerden 2 tanesi premium aldı, 20 kadar da tıklamaya devam eden var

belki görmüşsünüzdür de reklamı su şekilde vermiştim

Paypal butonlarına uyarı alıyorum.... başka bir siteden falan alın bence.

ballondor

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Kasım 2013, 01:05:16
Paypal butonlarına uyarı alıyorum.... başka bir siteden falan alın bence.

değiştireyim şimdi.

uyarı derken ? 
tam anlayamadım hocam :)