Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Kasım 2013, 23:42:22
Ne bileyim refler uçuyor uçuyor dedikleri kazanç, probuxta 1 avg nin getirdiği kazanç.. o da maksimum. (30$ olursa)

300-400 ref olabilmesi için pre+ gerekiyor.. Aylık 39$
400 refte amorti o zaman sadece.. üstü kâr.

pre yeterli ref alımı için, sadece standarta 150 ref sınırı var, pre veya pre+ nın sınırsız ref alımı.. Yani yıllık pre ücretinin 39$ olduğunu hatta 10$ uplinedan geri döndüğü düşünülünce 30$ gayet makul bir upgrade fiyatı yıllık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 12 Kasım 2013, 23:45:38
pre yeterli ref alımı için, sadece standarta 150 ref sınırı var, pre veya pre+ nın sınırsız ref alımı.. Yani yıllık pre ücretinin 39$ olduğunu hatta 10$ uplinedan geri döndüğü düşünülünce 30$ gayet makul bir upgrade fiyatı yıllık.

pre de sınırsız olduğuna emin misin.. ? ???

ballondor

tüm rr tıkları standart değil fakat 6-7 tık ın üzerine çıkmayan refler en kötü standart reklam tıklıyor. şöyle bir foto ile göstereyim daha iyi anlaşılsın

ben premium+ oldugum için bir tık 0.015 getiriyor.

premıum üzerinden hesap yaparsak refler 1 avg ile tıklarsa 10 ref   0,01*30*100=30$ yapar dediğiniz gibi. ortalama olarak 1.6 avgnin altına düşmedim diyebilirim. 1,5 avg desek  45$. yatırdıgım kadar para kazanmış oluyorsun reflerden.

bu 100 ref ile verilen örnegi sayılarını arttırdıgınızda abartılacak kadar büyük bir rakam çıkıyor bence ptc siteleri için  O:-)

hamzakursad

DR ler sınırsız, RR lerde;
standart: 50 ref
pre:  250 ref
pre+ :  2000 ref

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Kasım 2013, 23:50:57
Cidden yaa, sınırsızmış :)

Sınırsız değil. Ben 250 diye hatırlıyorum.
Pre olan bir arkadaş purchase referrals yazan yere tıklayıp görebilir limiti.

Bu arada abartan kimdi hocam ???

Ben Pre iken 1 kez 100 ref kiraladım. Başka almadım. Ancak memnun kalmıştım.
Pre+ olmadan da 200 ref kiraladım. Duruma göre memnun kalırsam artıracağım.

Hatta Pre+ olurken de RR'siz girmeyi düşündüm. 506 DR var. 800 civarı DR tıkı alıyorum. Ama yine de RR'leri test edeceğim hesapta birikenlerle..

Pre ve Pre+ alan üyelerden bonus gelmesi çok güzel.

Probux için bir şey demeyeceğim. Forumda çoğu kişi test etmişti zaten ;)

ElisaMcCline

Şimdiii

1- DR limiti sınırsız OK
2- Standart RR limiti 50
3- Pre RR limiti 250
4- Pre+ RR limiti 2000
5- Yeni kiralayan arkadaşlar, RR leri görsen yağıyor diyorlardı. bir bir kim dedi bilmiyorum.. Bu ya da ödeme kanıtı konularında vardır yazılar.

Ok tamamdır, ben alacağımı aldım ;)

Teşekkürler bilgiler için :)

hamzakursad

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Kasım 2013, 00:11:03
Şimdiii

1- DR limiti sınırsız OK
2- Standart RR limiti 150
3- Pre RR limiti 250
4- Pre+ RR limiti 2000
5- Yeni kiralayan arkadaşlar, RR leri görsen yağıyor diyorlardı. bir bir kim dedi bilmiyorum.. Bu ya da ödeme kanıtı konularında vardır yazılar.

Ok tamamdır, ben alacağımı aldım ;)

Teşekkürler bilgiler için :)

Standart RR limiti 50

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hamzakursad - 13 Kasım 2013, 00:19:59
Standart RR limiti 50

teşekkürler :y düzelttim...
Sitede verilen bilgiler çok yanıltıcı o zaman. İyi ki size sorup bilgi alıyorum.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Kasım 2013, 01:45:47
teşekkürler :y düzelttim...
Sitede verilen bilgiler çok yanıltıcı o zaman. İyi ki size sorup bilgi alıyorum.

Aslında oradaki bilgi hocam sanırım direk refler için :( Yani bende tabloya bakp söyledim.. Satın alma sayfasında max rented referral limit diye cümle içinde yazmış arkadaşlar.. Tabloda gösterdikleri 150 ve sınırsız yazıları direk ref için.