Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: Tolga Can - 17 Kasım 2013, 21:13:17
İlk aldığım 100 'lük refin bitimine 7 gün kaldı, $18.502 kazanmışım henüz.. Parayı çıkartsak iyidi.. Bu RR olayından bir kere mi yüzü gülmez bir insanın ya..

Tek tek topladın mı hacı :P

hamzakursad

İlk aldığım 100 'lük refin bitimine 7 gün kaldı, $18.502 kazanmışım henüz.. Parayı çıkartsak iyidi.. Bu RR olayından bir kere mi yüzü gülmez bir insanın ya..

Benim aslında çok iyi gidiyordu, 1 haftanın sonucuna göre hesap yaptğımda ay sonu $40-50 arası kârda olacaktım. Ne olduysa pre+ yı aldıktan sonra oldu :) düz pre ile devam etsem kârı geç, ay sonu elimde daha çok para kalacaktı  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hamzakursad - 17 Kasım 2013, 15:56:33
250 refe göre hesap yaptım 500 ref için. Ama ya refler daha düzelmedi, ya da pre+ ya geçince AVG ler düşüyor, çözemedim.

Resimde Son 2 gün pre+ ve 350 RR + 15 DR
2 günden öncesi pre ve 250 RR + 10 DR ye ait.
Sizce normal mi şimdi bu durum?  :)

Bunun pre+ ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.. Tam o dönemlerde bu adamlar RR lerle oynadıılar zaten. ;)

Ne bahtsız bedevisin sen de yahu :(

[spoiler]Kaç olm kaç, kutup ayısı geliyor :)) [/spoiler]

hamzakursad

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 17 Kasım 2013, 21:20:02
Bunun pre+ ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.. Tam o dönemlerde bu adamlar RR lerle oynadıılar zaten. ;)

Ne bahtsız bedevisin sen de yahu :(

[spoiler]Kaç olm kaç, kutup ayısı geliyor :)) [/spoiler]

100 yeni reften 2 günde sadece 17 tanesi tıkladı  :(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 17 Kasım 2013, 21:16:47
Tek tek topladın mı hacı :P

excel' atıp tek tuşla toplamak mümkün :)
Pro için ben de yapıyorum. :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hamzakursad - 17 Kasım 2013, 21:21:03
100 yeni reften 2 günde sadece 17 tanesi tıkladı  :(

Yeni alınan reflerde sorun vaaaaar.... bu kadar basit...
Şöyle düşün.. ben de senin o özlemini çektiğin üyelikteyim ve yeni reflerle yazdım olan biteni ;)
Pre+ ile bir ilhisi yok.
Tabii ki DR hesabı konusu da var, Filmsizkalma bahsetmiş. Ama çok adetli ref için de pre+ dan başka şans yok zaten.
Ve daha önce ( ki daha önceki gelrilerle hesap yapmıştık) 400-500 RR zaten sadece pre+ masrafına çalışır, üstü kazandırır (kazandırırsa artık bu avglerle)

FilmsizKalma

Bir ref 10 click yaptı ve diyelimki 0.1$ kazandırdı.. Bu ref tıklamadığında rycle olacak. Olduktan sonra getirisi 0 lanmıyor mu? 0 lanıyorsa ozaman hesapta sapmalar olur.

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 17 Kasım 2013, 21:41:53
Bir ref 10 click yaptı ve diyelimki 0.1$ kazandırdı.. Bu ref tıklamadığında rycle olacak. Olduktan sonra getirisi 0 lanmıyor mu? 0 lanıyorsa ozaman hesapta sapmalar olur.

Evet, recycle olduğunda earned sekmesi sıfırlanıyor.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 17 Kasım 2013, 21:41:53

Bilinçli olarak yapıldığında sapma olmaz..  Auto rec için olur tabii ki.
Proda Manuel recycle yaptığım refin getirisini not alıyorum ben.. 14 gün beklemiyorum ki autorecycle olsun.. ;)
Refin o andaki getirisini de not alıyorum.. Zaten çok fazla rec yapmadığım için de basit bir işlem oluyor.
Benim toplam rec maliyetimi de bir taraftan işliyorum. Böylece gerçek rec maliyetini daha iyi görüyorsun.
Hesaptaki reflerin son olarak getirdiği neyse de toplam + bakiye oluyor. ;)

Burada yapmam heralde.. 0,20 yazıyor recycle ücreti, yok devenin bale pabucu :D

FilmsizKalma

İyide ben pro' dan bahsetmiyorum. Sadece bu işlemi ojoo için Tolga Can'ın atlamışsa hesabın yanlış olacağından bahsettim.Ha onuda göz önünde bulundurdu ise güzel bir istatistik bilgisi vermiş olur düşünen arkadaşlara.
Siz not alıp hesaplayabilirsiniz ;) Herkes aynısını yapmıyor sonuçta değil mi  ???