Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 27 Kasım 2013, 23:46:30
Sizden 222 tıkın 24 ü gelmiş lafta. Ama dediğim gibi nasıl iş anlamadım. her tıka 0.0005$ geliyor? Bu tıkların arasında hiç mi 30sn, 60sn lik reklam yok? :(

Hocam onlara daha önce tiklamislardir refleriniz. Yeni düzeldi site..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 27 Kasım 2013, 23:46:30
Sizden 222 tıkın 24 ü gelmiş lafta. Ama dediğim gibi nasıl iş anlamadım. her tıka 0.0005$ geliyor? Bu tıkların arasında hiç mi 30sn, 60sn lik reklam yok? :(

Evet yok :)
Akşam düzeldi ya, ben gün üçünde tıklamıştım zaten.. yeni gelenlerdir o 24 tane. Onlar da 3snlik ;)

zafersat

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Kasım 2013, 23:34:17
Evet, be nde şimdi bakınıyordum.. bar çıkmaya başlamış :)
Sevgili upline, bir doğrulama alalım :) Geliyor mu DR tık gelirleri :)

Parayı görünce sapıtırım diye mi korkuyorsun :P

yok kardeşim  herkese aynısı olurda ojoo kapatır sonra bu 60 sayfaya yazık olur diye korkuyorum

enderege

Alıntı yapılan: zafersat - 27 Kasım 2013, 23:54:41
sonra bu 60 sayfaya yazık olur diye korkuyorum

Bizde 60 sayfayı kapatırız. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: zafersat - 27 Kasım 2013, 23:54:41
yok kardeşim  herkese aynısı olurda ojoo kapatır sonra bu 60 sayfaya yazık olur diye korkuyorum

Onlar işlemeyen tıklar.. yani çalınmış tıklar.. Yerine geldiğinde kapanacaksa, zaten boşa duruyoruz bu sitede.
Demekki kazançtan çalmasa batacak mıydı yani ...

zafersat

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Kasım 2013, 23:58:29
Onlar işlemeyen tıklar.. yani çalınmış tıklar.. Yerine geldiğinde kapanacaksa, zaten boşa duruyoruz bu sitede.
Demekki kazançtan çalmasa batacak mıydı yani ...

Dürüstde olsalar ptc sitelerinin en büyük kazancı  ödeme almadan yarım bırakan üyeler yani kazançdan çalmasada kendi istemediği sürece batmaz diye düşünüyorum  keşke hiç arıza olmasaydıda rutin devam etseydik karışık kuruşuk oldu biraz

deniz-777

ben de demiştim bukez patladı diye ama yine yılmayıp ödeme göndermişler

bekeli

İki gündür dökülen AVG'leri affettirmek için herhalde az önce Admin abimiz hesabıma 2000 ref tıkı ekleyivermiş, 16 dolar da artış olmuş. Sağolsun, varolsun ;)

FilmsizKalma

Abi hayırlı olsunda.. Bu size bir kaç kez oldu. Sonuçta bizede günde 2$ gibi para birikirken 0$ geldi 2 3 gündür. Bana hiç bu birden artış olayı vurmadı.. parasında değilim 2$ gelir gider.. Ancak ortada bir haksızlık yok mu?

FilmsizKalma

Yani şu kadarını söyliyeyim ilk 50 refin süresi dolacak ve bu  3 gündür neredeyse boşa kaldılar..