Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ballondor

ojooo+tabbux ı alt+tab ile çözebilirsiniz sonra ojooo+probux olabilir :)

bekeli

İzleme zorunluluğu geri mi kaldırıldı bilmiyorum ama az önce açtım. Eskisi gibi.
Chrome'dan tıklıyorum. İzlemek zorunda değilim. Kredileniyor.

bekeli

Alıntı yapılan: hamzakursad - 23 Ekim 2013, 23:46:52
Hocam memnun musun kiralık reflerden?  ???

Memnun kaldım evet. Refler 10 gün kala masraflarını çıkarttılar. Son 10 gün ne tıklarlarsa kar. Yalnız bu sadece 100 refti ve 1 kez kiraladım. Birkaç kiralamadan sonra daha da netleşir.

bekeli

Alıntı yapılan: ballondor - 23 Ekim 2013, 23:43:47
dikkat ettiniz mi hiç sitedeki kayıtlı üye sayısı çok hızlı artıyor ?
ayrıca reklam izlemeleri zorunlu olmuş :(
birde böyle bi tablo eklendi. ama ptv clicks nedir bulamadım.

O üye sayısına bende sinir oluyorum. Muhtemelen kiralanan refler dahil ediliyor reklamcıların iştahını kabartmak için.
Ama çok büyük yanlış :S

hakanatik01

Ben sallıyım mı bir tane tahmin :D google göre PTV=Paid to view demekmiş acaba dedim video izleme istatistiği olabilirmi dedim :)

hamzakursad

Alıntı yapılan: bekeli - 24 Ekim 2013, 11:23:39
Memnun kaldım evet. Refler 10 gün kala masraflarını çıkarttılar. Son 10 gün ne tıklarlarsa kar. Yalnız bu sadece 100 refti ve 1 kez kiraladım. Birkaç kiralamadan sonra daha da netleşir.

Peki premium üye misiniz? Ben standart üyeyim ve 3 gün önce 50 ref kiralamıştım. Sizce premium a geçip sadece kiralık reflerle kar elde etmek mümkünmü?

bekeli

Alıntı yapılan: hamzakursad - 24 Ekim 2013, 12:19:20
Peki premium üye misiniz? Ben standart üyeyim ve 3 gün önce 50 ref kiralamıştım. Sizce premium a geçip sadece kiralık reflerle kar elde etmek mümkünmü?

Evet. Premium üyeyim.
Onun hesabını kendiniz yapacaksınız.
Premium masrafını sadece kendi tıklarınızla bile çıkarabiliyorsunuz. Hatta nerede ise iki katını. Ancak yarın ne olacağını kimse garanti edemez. Bugün premium kişisel tık geliri 0.20 ve üzeri. Sürekli böyle devam edeceğini varsayıp iki katını kazanabilirsiniz diyorum. Yarın düşer mi düşebilir. Belli olmaz.
Ancak biraz DR edinirseniz yatırımınızı kısa sürede geri alabilirsiniz.

Üyelik yükseltmeyi düşünürseniz, şu konuyu incelemenizi tavsiye ederim:

ballondor

eve reklamlardaki izleme zorunluluğu kaldırılmış sanırım.

ayrıca o bulamadıgımız tabloda silinmiş :)

tolgacan86

Ohoooo oJoooooo :D Reklam izleme kalkmış, admin duydu sesimizii :D

ballondor

6 saat önce 570.000 olan üye sayısı şimdi 620000 ?