Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hamzakursad

Ojooo forumunda okuduğum kadarıyla standart üyelere artık 60 sn lik reklam çıkmıyormuş, 30 sn lik ise 1 tane çıkıyormuş. O yüzden avg ler artsa bile tık geliri düştüğü için kar etmek çok zor :/ günlerdir boşuna yakarmamışım :( RR ile yürümez artık bu iş.

FilmsizKalma

E zaten reklam bizede azaldıki :) 
2 gündür benimde refler günlük maliyetini anca yakalıyor.

hamzakursad

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 19 Kasım 2013, 09:55:10
E zaten reklam bizede azaldıki :) 
2 gündür benimde refler günlük maliyetini anca yakalıyor.

Yatırımı da yeni yapmıştım. Bari yatırımı kurtarsak  :)

FilmsizKalma

Öğlen 12 de, 200 ref 288 clicke ulaşmıştı dedimki bugün güzel olacak.
Sıkı durun 6 saatte gelen click sayısını söylüyorum
[spoiler]spoiler içinde söyledim sandınız demi :g[/spoiler]

tolgacan86

Alıntı yapılan: Tolga Can - 18 Kasım 2013, 23:38:35
Çok çalışmış bugün refler, şimdi baktım $18.1495 'e düşmüş :g :g

Yuh diyorum.. Şu anda baktım, ilk 100'lük refin bitimine 5 gün kaldı kazançları toplam $17.784005' e düşmüş, hergün $1 azalıyor, demekki 1 hafta önce baksam $25 görecektim :P :g

FilmsizKalma

Benm reflerde dediğim saatten beri 1 click yaptılar bu nasıl iş anlamadım :( 1 click abi 9 saat olmuş 1 click ne yapmasaydınız ya :(
200 ref 289click  (sinir) gece 1e kadar umarım en azından tıklarlar :(

hamzakursad

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 19 Kasım 2013, 20:52:44
Benm reflerde dediğim saatten beri 1 click yaptılar bu nasıl iş anlamadım :( 1 click abi 9 saat olmuş 1 click ne yapmasaydınız ya :(
200 ref 289click  (sinir) gece 1e kadar umarım en azından tıklarlar :(

Ojooo nun da RR ler için o güzel dönemi sona erdi malesef :(
Aslında yeni sitelere 1-2 ay vurgun yapıp yapıp kaçmak lazım  :D

hamzakursad

Dear user,

Ojooo makes no warranty that users will click on the ads. Please wait for the length of time. There are no data on clicks. It is possible to resolve and manage referrals: Keep a referral even if the time is up (AutoPay): Keep a referral even if he is inactive: all you can see and use this section: rented refferals

Sincerely,
Ojooo WAD Support Team

bi kerede bilmediğimiz birşey söyleyin ya  :D Hep geçiştirmece hep geçiştirmece, ne kadar da politik bir cevap  (d)

hamzakursad

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Kasım 2013, 06:10:47

Standartlar için sadece 6 reklam vardı ve tamamı 0,001 lik reklamdı, o adamlar gitti, bir daha da gelmez :n
Ve bu reklamlardan sadece 1 tanesinde o bahsettiğim close ara barı çıkıyordu ( ojoo hotels) . :n
Örneğin hepinizin gördüğü; probux reklamı, clixsense reklamı, cell phones, get started today...
Bu reklamlardan upline geliri yok..

Bu arada spam gibi oldu kusura bakmayında, 3 mesajda ayrı telden :)

Hocam ben bugün 35 civarı reklam tıkladım, 34 ünde close bar çıktı, o çıkmayandada net zayıf çekiyordu, bence internetle alakalı o.

hakanatik01

:D çok ilginçmiş bu yahu :D millet reflerin sresi bitmesin ister sende bir an önce bitselerde gitseler diye dua edicek durumdasın ortak :D