Fanslave Ödemeleri

Başlatan yingyang16, 23 Ağustos 2011, 04:12:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Ağustos 2011, 04:52:23
Adamın canını çektirmeyin şimdi, bir gidin işinize yahu :D

6 .ayda başlamıştım 2 ayda 20 euro cepte hocam :D :D :D Yaz tatilinde de hiç siteye giriş yapmadan olanların hepsi tatil dönüşü :D :D

ElisaMcCline

Ohoo, Bilge yatmış o zaman :D
Siz olsa olsa 15-20 günde halletmişsiniz 20 Euro yu demekki :D

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Ağustos 2011, 04:58:58

Ehhh, evet ben uzun süre önce bırakmıştım. Neyse yeniden başlıyorum :) Tabi acemilik yapıp kendi facebook hesabımla üye olduğum için, bir yandan fanslave aracılığıyla sayfaları beğenirken diğer yandan facebook profilimden aynı sayfaları silmek zorunda kalcam :)

ElisaMcCline

Kaç arkadaşınızın olduğunun bir önemi var mı ? bu işte... ya da sizin sayfanızı ne kadar kişinin beğendiğinde..
sadece siz beğendikçe mi kazanıyorsunuz ...???
Başka bir etken var mı ?

bilge8408

Çok ayrıntılı bilmiyorum, yingyang daha ayrıntılı bilgi verir sanırım.
Profilime baktım  az önce de, real madrid ve barcenola'yı tutuyomuşum son 2-3 aydır :) Of of sabah sabah çok güldüm ya  :D  :D  :D

yingyang16

Alıntı yapılan: bilge8408 - 23 Ağustos 2011, 05:03:09

Ehhh, evet ben uzun süre önce bırakmıştım. Neyse yeniden başlıyorum :) Tabi acemilik yapıp kendi facebook hesabımla üye olduğum için, bir yandan fanslave aracılığıyla sayfaları beğenirken diğer yandan facebook profilimden aynı sayfaları silmek zorunda kalcam :)

Sayfaları sildikçe kredilerin düşüyor bilge  ;)Hesabımıza işlenen tüm kredilerin linklerini ve kaç kredi aldığının listesi var profil sayfanda eğer vazgeçersen - kredi yazıyor karşılarında ;)

ElisaMcCline

Ok o zaman yingyan dan da alalım biraz bilgi... :D
bu arada Jrox a yeni bir sürü reklam gelmiş :) ehem :)

bilge8408

Alıntı yapılan: yingyang16 - 23 Ağustos 2011, 05:14:32
Alıntı yapılan: bilge8408 - 23 Ağustos 2011, 05:03:09

Sayfaları sildikçe kredilerin düşüyor bilge  ;)Hesabımıza işlenen tüm kredilerin linklerini ve kaç kredi aldığının listesi var profil sayfanda eğer vazgeçersen - kredi yazıyor karşılarında ;)

Hmm, ama yani real madrid ile barcelona da aynı anda tutulmaz ki canım :) 

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Ağustos 2011, 05:05:43
Kaç arkadaşınızın olduğunun bir önemi var mı ? bu işte... ya da sizin sayfanızı ne kadar kişinin beğendiğinde..
sadece siz beğendikçe mi kazanıyorsunuz ...???
Başka bir etken var mı ?

facebook ta kaç arkadaşınızın olduğunun şöyle bir önemi var hocam:)

Sitede fanrank denen bir derecelendirme var 1 den 10 kadar eğer fanrakın yükselirse daha çok facebook sayfa ve twitter beğen çıkıyor :D
Fanrank ta facebook arkadaş sayınız,twitter takipci sayınız,hergün düzenli olarak facebook sayfaları beğenmeniz ve twitter  kişilerini takip etmeniz,ne kadar süredir üyesiniz bunların hepsinin değerlendirmesi sonucu fanrank yükseliyor :)