Fanslave Ödemeleri

Başlatan yingyang16, 23 Ağustos 2011, 04:12:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

@nouma @enderege @elisamccline

teşekkür ederim :) darısı sizlerin başına ;)

Fanslavede kasada çoook para var  hocam :D :D herkese yeter ;D ;D

bilge8408

Daha once de soylemistim, cook uzun zaman once siteye uye olup odeme limitini gorunce vazgecmistim. Simdi ben de ciddi olarak devam etcem. Guzel para varmis :) Az once ciddi ugraslardan sonra sifremi felan degistirebildim (Evet artik sifremi biliyorum :) )  Az sonra bir twitter hesabı da acicam. 5 takipci istiyormus; bir el atarsaniz sevinirim :)
Simdi affiliate system felan biraz inceledim ama cok aciklayici gelmedi. Reflerimizin getirisi, goturusu nedir arkadaslar?? Refler sayfa begendikce bize kredi geliyor mu? Yoksa bir kereye mahsus mu oluyor? Bir de twitter'dan gelen krediler de aynı hesaba ekleniyor degil mi??

Yingyang16 bir soru da size.. Kac refiniz var?? Deger derseniz ref kampanyasina baslicam ben de...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 12 Kasım 2011, 01:52:06
Daha once de soylemistim, cook uzun zaman once siteye uye olup odeme limitini gorunce vazgecmistim. Simdi ben de ciddi olarak devam etcem. Guzel para varmis :) Az once ciddi ugraslardan sonra sifremi felan degistirebildim (Evet artik sifremi biliyorum :) )  Az sonra bir twitter hesabı da acicam. 5 takipci istiyormus; bir el atarsaniz sevinirim :)
Simdi affiliate system felan biraz inceledim ama cok aciklayici gelmedi. Reflerimizin getirisi, goturusu nedir arkadaslar?? Refler sayfa begendikce bize kredi geliyor mu? Yoksa bir kereye mahsus mu oluyor? Bir de twitter'dan gelen krediler de aynı hesaba ekleniyor degil mi??

Yingyang16 bir soru da size.. Kac refiniz var?? Deger derseniz ref kampanyasina baslicam ben de...

hiç refim yok ama bildiğim %15 ref geliri geliyor. Ve evet, face ve Twitter gelirleri ortak hesapta birikiyor.
Twiter hesabını açınca bilgi ver... Geçen sefer çok nazlanmıştın, kısmet bugüneymiş demekki :D

yingyang16

Kaç refim olduğunun bir önemi yok  ;) Fanslave de önemli olan aktif alt üyeler bulmakta çünkü alt üyeler facebook sayfa beğenmediği ve twitter kişileri takip etmediği sürece bizlere bir kazancı yok  ::) Birinci derece alt üyelerimizin sayfa ve twitter kişileri beğenmelerinden  kazandığı puanlardan bize %15 yansıyor onların alt üyelerinden yani 2.derece %1.5  ;)

Bana göre değer ve ben devam ediyorum 5.ödemem yolda bugün yarın gelir ;D Reklam masraflarını abartmadan gittiğin sürece iyi gelir var mesala bu zamana kadar ben sitem,blog  ve reklamlar dahil
Refered user: 697
Indirect refered user: 573
Bugüne kadar reflerden kazancım:Commission cash: 48.14 EUR
toplam bu kadar refim var ama çoğu 0 kredi kazandırmış alt üyelerle dolu  ??? Elisamccline hocam gibi 20 alt üyeniz olsun yeter ;D

Twitter kullanıcı hesabının linkini Pm ile gönder takipcin oluruz ;D Elisamccline ,enderege de takip ederler sanırım :P

bilge8408

Hmm iyiymis o zaman. Refin refinden de gelir elde ediyoruz yani. Neyse ben de baslayim bari :) Clixsense reklam masraflarima yardimci olsun yeter :)
Twitter hesap linki mi ?:=) O da ne ki :) Kullanıcı adım: bilge8408  Yeter mi :)

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Kasım 2011, 02:23:32

hiç refim yok ama bildiğim %15 ref geliri geliyor. Ve evet, face ve Twitter gelirleri ortak hesapta birikiyor.
Twiter hesabını açınca bilgi ver... Geçen sefer çok nazlanmıştın, kısmet bugüneymiş demekki :D

Valla, hep yingyang'ın yuzunden.. Yoksa cidden niyetim yoktu :) Gerci hesabimin silinmemis olmasi faktoru de var tabi.. İlk odeme kanitini gordukten sonra hesabımı kontrol etmistim, hala duruyordu. Ehh, odeme kanıtları arttıkca, hesaba giris cikıslar da arttı tabi ^^

ElisaMcCline

Bize yeter de anlamayan olabilir.. İlk takipçin geldi :)

yingyang16

Alıntı yapılan: bilge8408 - 12 Kasım 2011, 02:46:36
Hmm iyiymis o zaman. Refin refinden de gelir elde ediyoruz yani. Neyse ben de baslayim bari :) Clixsense reklam masraflarima yardimci olsun yeter :)
Twitter hesap linki mi ?:=) O da ne ki :) Kullanıcı adım: bilge8408  Yeter mi :)

Yeterli tmm buldum,takip ettim :D :D

bilge8408

Heheh, tesekkur ettim :) Ben de takip ettim :) Kaldı 4 ::)

yingyang16

Alıntı yapılan: bilge8408 - 12 Kasım 2011, 02:55:30
Heheh, tesekkur ettim :) Ben de takip ettim :) Kaldı 4 ::)
yingyang hesabım vardı şifresini bulmaya çalışıyorum  ;)