Fanslave Ödemeleri

Başlatan yingyang16, 23 Ağustos 2011, 04:12:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

semkar1

fazla miktarda ödeme aldığına göre  standart üye değilsin sanırım. şimdi sayfayı açtım nasıl kazanılacak anlamadım öff bu konuda çook bilgisizim

nouma26

Alıntı yapılan: semkar1 - 28 Aralık 2011, 11:21:34
fazla miktarda ödeme aldığına göre  standart üye değilsin sanırım. şimdi sayfayı açtım nasıl kazanılacak anlamadım öff bu konuda çook bilgisizim

Bu kazançlar mümkün ama fazla sayıda alt refınız olması gerekıyor.Bildiğim kadarıyla Yingyang hocamız da standart üye.Gene de kesin bilgiyi kendi daha iyi söyler...

yingyang16

Merhaba semkar1  :)

Fanslave de hiç bir şekilde yatırım yok dolayısıyla herkes standart üye ;) Bende standart üyeyim :D Fanslave de 2.kademe ref sistemi olduğu için olabildiğince direk ref getirmek ve fanrankı  10 seviyeye getirdiğiniz zaman kazançlar artıyor :)

Fanslave konusunda aklınıza takılanları bana pm yada buradan sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: yingyang16 - 28 Aralık 2011, 17:59:38

Merhaba semkar1  :)

Fanslave de hiç bir şekilde yatırım yok dolayısıyla herkes standart üye ;) Bende standart üyeyim :D Fanslave de 2.kademe ref sistemi olduğu için olabildiğince direk ref getirmek ve fanrankı  10 seviyeye getirdiğiniz zaman kazançlar artıyor :)

Fanslave konusunda aklınıza takılanları bana pm yada buradan sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım :)

hocam face de kaç arkadaş olunca fanrank 10 oluyor

yingyang16

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 28 Aralık 2011, 21:23:49

hocam face de kaç arkadaş olunca fanrank 10 oluyor

Kesin bir arkadaş sayısı bilmiyorum  :) Benim sitemin facebook adresi ekli onda da 1000 küsür arkadaşım var ;D fanrankım 10 ;)

FilmsizKalma

universitely76

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 12 Ocak 2012, 12:54:51
baya gecikti ama bir ödemede benden olsun :)

Gelsin de.. geç meç öenmli değil :) hayırlı olsun güle güle harca...
Şu sıra imzasız'ım...